To je to što me zanima!

Močinić otkriće sezone: Nisam mogao nikako do ulaznica...

RASPRODANO Rijeka je u euforiji, na tribinama Kantride na uzvratu će biti čak 10.000 gledatelja. Grad zbog finala Hrvatskog kupa živi i diše zajedno s igračima...
Vidi originalni članak

Evo, baš sam u klubu pitao za nekoliko ulaznica za prijatelje. Nisam ih dobio jer ih više nema, rekao je Ivan Močinić, veznjak koji je u Maksimiru odigrao najbolju utakmicu u karijeri.

Ivan Močinić je riječko otkriće ove sezone. U prvoj je momčadi tri godine, ali ga je Matjaž Kek gurnuo u sastav, a on je priliku sjajno iskoristio.

- Rođeni sam Riječanin i cijelo sam vrijeme u tom klubu, ali ova mi je sezona doista nešto posebno. Mnogi su se javili nakon partije u Maksimiru, čestitali su, rekli da sam bio među boljima, ali ne volim se izdvajati - kaže Močinić, čiji mama i tata ne idu na Kantridu.

Dolaze samo prijatelji jer roditelji nemaju živaca gledati utakmicu na stadionu.

Fešte nakon 1-0 u Zagrebu nije bilo, Matjaž Kek je svjestan kako je odradio samo dio posla. Ono pravo tek slijedi. Prvoj utakmici u Maksimiru svjedočilo je gotovo 3000 navijača Rijeke, a na Kantridi će “modre” dočekati pravi pakao. Na tribinama će biti 10.000 gledatelja, koji žele da njihova momčad na savršen način zatvori ionako jednu od najuspješnijih sezona u povijesti kluba.

Matjaž Kek je u srijedu Zorana Mamića nadmudrio baš kao Guusa Hiddinka 2009. Tad je kao slovenski izbornik izbacio favorizirane Ruse. Koristio je istu formulu kao u prvoj utakmici Kupa. Ako to ponovi, na korak je od sna.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • rampa313 09.05.2014.

    Ma oni su u talu, mozda je i dogovoreno da Rijeka uzme kup

  • Maldini3 09.05.2014.

    Prosjecan igrac, mozda se proda u rusku ligu u najboljem slucaju

  • Anchor 09.05.2014.

    Moco je veliki kapacitet i nada Hr nogometa; kakav ce to igrac biti kad "nabaci" par kila misica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare