To je to što me zanima!

Močinić se oprostio od riječkog dresa: Odlazi u austrijski Rapid

Klub u kojem je svojevremeno žario i palio aktualni Dinamov trener Zlatko Kranjčar odlučio je za veznjaka s Kantride izdvojiti 2,5 milijuna eura
Vidi originalni članak

Dojučerašnji kapetan Rijeke Ivan Močinić (23) oprostio se od klupskog dresa poslije 15 godina. Klub koji ga je etabilirao kao igrača pristao je na njegovu prodaju u bečki Rapid.

Svoje posljednje minute za riječki klub odigrao je jučer u Parku mladeži protiv Splita. Uveo ga je Matjaž Kek u 86. minuti umjesto Marina Tomasova kako bi uz pobjedu (0-3) oproštaj pamtio u stilu.

Klub u kojem je svojevremeno žario i palio aktualni Dinamov trener Zlatko Cico Kranjčar odlučio je za veznjaka s Kantride/Rujevice izdvojiti 2,5 milijuna eura. Odigrao je 142 utakmice za klub, a bio je i član Kovačevih Vatrenih 2014. u Brazilu.

- Ne mogu vjerovati da je ovako brzo prošlo 15 godina u Rijeci, od morčića sve do seniora. Mogu se samo zahvaliti svima u klubu, navijačima i suigračima što su mi omogućili ovaj transfer - rekao je sad već bivši kapetan aktualnog viceprvaka Hrvatske.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Močinić 17.07.2016.

    Sretno i hvala. Mene samo strah da Tomasov i Bezjak ne napuste Rijeku. Za ostale me nije briga

  • sve u 16 17.07.2016.

    Rapid,odskocna daska te ako bude sve kako treba za 2 do 3 god u jaki klub

  • BOGOLJUB ATEJISTA 17.07.2016.

    Aj sad da vidim nekog rijecanina da se ruga hajduku sto jeftino prodaje igrace nakon sto je doticni klub prodao najboljeg igraca za 2mil

Komentiraj...
Vidi sve komentare