To je to što me zanima!

Močiniću je reketom slomljen nos: 'Više neću igrati tenis...'

S TENISA NA OPERACIJU Krv je tekla na sve strane, a nos mi je bio slomljen, ali operacija je, nasreću, dobro prošla, rekao nam je kapetan Rijeke Ivan Močinić...
Vidi originalni članak

Ivan Močinić rijetko ide na tenis. Nakon nesreće koju je doživio na teniskom terenu vjerojatno ga kapetan Rijeke nikad više neće ni zaigrati.

- Igrali smo parove i suigrač me je reketom pogodio ravno u nos - kaže nam Ivan Močinić.

Ubrzo je završio na operacijskom stolu.

- Krv je tekla na sve strane, nos je bio slomljen, ali je na operaciji sve dobro prošlo. Iskoristio sam ovu stanku da odem na jednu partiju tenisa, ali to nije bila dobra odluka - nasmijao se Močinić i dodao:

- Više reket ne uzimam u ruke, neću više igrati tenis, čak ni onaj stolni. Ovo mi je sad bila dovoljna opomena.

Neki su se Ivanovi suigrači iz Rijeke našalili kako je teniski partner pomislio da je njegov nos teniska loptica.

Nije kapetana Rijeke napustio dobri duh nakon ove neugodne ozljede na rekreaciji. Nos je namješten i Močinić spreman čeka početak priprema 11. siječnja. Riječani pet dana kasnije odlaze na pripreme u Dubai.

- Odmaram se u Rijeci te čekam početak priprema i nastavak prvenstva. Prvi ću put u životu ići u Dubai i sigurno će odlazak tamo biti nešto posebno - kaže Močinić, koji je nakon neposlušnosti Anasa Sharbinija postao kapetan.

Matjaž Kek je Sharbiniju oduzeo vrpcu i dao ju je Močiniću, koji je jedan od najzahvalnijih igrača riječke momčadi. Pravi je “motor” u vezi i pitanje je koliko će još ostati u Rijeci. Navodno ga je htio i Mamić u Dinamu.

- Doista ne znam jesu li u klub sad stigle neke ponude za mene. Polako, ima još vremena. Dobro mi je u Rijeci. Treba ići korak po korak, nigdje mi se ne žuri - rekao je Ivan.

Inače, Močinić je veliki navijač Intera. Želja mu je da jednog dana možda i zaigra u velikom talijanskom klubu.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • strmi007 03.01.2016.

    događa se

  • mate_punda 03.01.2016.

    ovo su najobicnije lazi,obmane,floskule...covik se sprema na transfer u gnk obiteljski i dobija je naputak da mora malo vjezbat nosnice da nezaostaje za kapetanom ademijem,tatom i ekipom al cicija miskovic mu da dop umisto biloga pa malo prokrvarile nosnice

  • klokan_jack 03.01.2016.

    hahaha ali pazi nezgode :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare