To je to što me zanima!

Na Maksimir stiže novi sportski direktor: Vraća se poznato lice?

Damir Krznar imao je funkciju trenera i sportskog direktora, odnosno bio je 'menadžer engleskog tipa', a nakon njegovog odlaska Dinamo je na to mjesto vratio čovjeka koji je tu bio ranije
Vidi originalni članak

Romeo Jozak trebao bi postati sportski direktor Dinama, vijest je to koja nam je potvrđena iz izvora bliskih klubu. Nakon što u zadnje vrijeme 'modri' nemaju rezultate kakve su si zacrtali, Damir Krzar otišao je s mjesta trenera i sportskog direktora, a nakon što je na klupu sjeo Željko Kopić, u klub je stiglo i novo/staro lice.

KOPIĆEVE BRIGE Kopić mora 'probuditi' Leovca i Lauritsena, više vjerovati Toliću

Podsjetimo, Jozak je već ranije obavljao tu funkciju na Maksimiru, a godinama je bio i šef Dinamove akademije. Nakon toga otišao je u varšavsku Legiju i Kuvajt gdje je radio kao sportski direktor, a kasnije je bio i tehnički direktor za nogometni razvoj Saudijske Arabije.

Rješenje je to koje bi trebalo donijeti određenu stabilnost u redove Dinama pošto se radi o provjerenom licu, a 'modri' trebaju bolje rezultate na terenu, ali i izvan njega. 

ZOUMA I JOHNSON West Ham uoči Dinama ostao bez dvojice igrača: Ozlijedili se

Dinamo u Londonu lovi plasman u knockout fazu Europske lige, a nakon ispadanja u četvrtfinalu Kupa od Rijeke (2-1) čeka i 'samo' HNL te tu moraju tražiti put prema vrhu. Mogli bi se tamo vratiti jer do kraja imaju najlakši raspored od prvoplasirane četvorke, ali bitno je ono što će biti na kraju sezone...

 

Idi na 24sata

Komentari 155

  • purger1973 08.12.2021.

    Jozak bjegunčev potrčko! #MCOIS

  • MRKIMEDODEDD 08.12.2021.

    Mamić se javio.....

  • 08.12.2021.

    Ne idite Hajdukovim stopama!

Komentiraj...
Vidi sve komentare