To je to što me zanima!

'Modri' junak: Ne smijemo se opustiti, ali možemo ući u LP

Imali smo pet izglednih šansi koje nismo zabili, tako to bude u nogometu. Nismo odustali, znali smo da moramo igrati koncentrirano i da će golovi doći, kaže Pivarić
Vidi originalni članak

Činilo se kako će Dinamo na uzvrat u Maksimiru s remijem iz Albanije, no onda je Josip Pivarić u trećoj minuti nadoknade s 20-ak metara iskosa krasnim udarcem pogodio same "rašlje" domaćeg gola i "modrima" donio vrijednu pobjedu u Albaniji u prvoj utakmici četvrtog pretkola Lige prvaka (2-1).

- Mogu reći hvala Bogu da je ovako završilo, ali od samog početka pokazali smo da smo bolja momčad. Skënderbeu je dobra, agresivna momčad, trkački dobra. Čeka nas težak posao u Maksimiru, znamo zbog Moldea da se ne smijemo opustiti - rekao je nakon utakmice junak Zagrepčana.

- Na Maksimir će doći velik broj gledatelja. Dalo se igrati u ovakvom ambijentu, pozivam sve da dođu, vjerujem da zajedno možemo slaviti Ligu prvaka - dodao je.

Dinamo je loše krenuo i gubio slobodnjakom Shkëmbija, ali uspio se vratiti.

- Nažalost, iz jednog šuta praktički na gol gubili smo 1-0. Imali smo pet izglednih šansi koje nismo zabili, tako to bude u nogometu. Međutim nismo odustali, znali smo da moramo igrati mirno i koncentrirano i da će golovi doći, tako je i bilo.

Znali su "modri" da Skënderbeu nije lagan protivnik.

- Ne, vrlo dobro su nas pripremili, pokazalo se da su dobri i agresivni, ali treba biti hladan. Ima još 90 minuta i trebamo raditi dalje.

Pjaca: Nije Skënderbeu bezazlena momčad

- Znali smo da će biti teška utakmica, i prije smo govorili da su oni dosta agresivni. Primili smo gol iz prekida, znali smo da su oni više-manje opasni samo iz prekida - rekao je Marko Pjaca nakon utakmice za HRT pa dodao:

- Ali vratili smo se, na kraju zabili i gol na pobjedu i nadamo se ispunjenom Maksimiru i ulasku u Ligu prvaka. S obzirom na sve, možemo biti zadovoljni.

- Bilo ih je dosta teško probiti kroz sredinu, vjerujem da će u Zagrebu biti još bolje. Rekli smo da nisu bezazlena momčad kakva se prikazivala u medijima. Trebamo dobru igru pokazati i na Maksimiru i, nadam se, izgledati jednako dobro kao i u gostima - zaključio je mladi hrvatski reprezentativac.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • SportFan 20.08.2015.

    Sad ce Perez za pivarica dati 100 milijuna da dode u real haha

  • fuu kam ise 20.08.2015.

    Ne mojte se zanositi ljudi , albanci ce pobijedit usred Maksimira 2:1 ili 3:2 Dinamo nije ovo prosao

  • alen1990 20.08.2015.

    u obrani supalj kao sir....a u napadu me sve strah kad dobije loptu jer uvijek nesto shebe...a ovo mu se posrecilo sad i nikad vise...

Komentiraj...
Vidi sve komentare