To je to što me zanima!

'Modri 'ovakvu sušu nisu imali od 2014., a po bodovima nakon stanke bili bi čak i iza Hajduka

Jovićević ponavlja da nema razloga za alarm, ali razvidno je da Dinamo s ovakvom igrom neće preživjeti surova pretkola Lige prvaka. Prošlo je šest godina otkako Dinamo nije zabio gol u dva uzastopna HNL susreta
Vidi originalni članak

Noge su teške, tempiramo formu za neke druge datume, nedostajalo nam je protočnosti, pravdao se trener Dinama Igor Jovićević (46) nakon remija s Osijekom.

Druga je to utakmica “modrih” u nizu bez postignutoga gola, nisu zabili Gorici i spomenutom Osijeku. Jovićević ponavlja da nema razloga za alarm, ali razvidno je da Dinamo s ovakvom igrom neće preživjeti surova pretkola Lige prvaka, koja se ove godine igraju na jednu utakmicu. Popravnog neće biti...

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamovci se testiraju na koronu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prošlo je šest godina otkako Dinamo nije zabio dva kola u nizu. Ta suša pod trenerskom palicom Zorana Mamića krenula je 1. studenog 2014. u gostima kod Splita (0-0), a nastavila se osam dana kasnije protiv Zagreba (0-0). Gol Splita tad je čuvao Danijel Zagorac, a Zagreba Dominik Livaković. Danas je taj dvojac u Dinamu. Tko zna, ako je istinita ona da se povijest ponavlja, možda za nekoliko godina u Dinamu vidimo dvojac Kahlina-Ivušić, dečke iz Gorice i Osijeka.

Puno Jovićević rotira, daje prilike Gvardiolu, Franjiću, Điri, Marinu i ostalim klincima, ali to u kombinaciji s nezainteresiranim iskusnim igračima ne izgleda dobro. Dinamo je u pet utakmica nakon korone po osvojenim bodovima tek četvrta momčad lige, od njih su bolji Osijek, Varaždin, pa čak i Hajduk, čijim igrama navijači nikako nisu zadovoljni.

Jovićević cijelo vrijeme priča o 20 bodova prednosti nad konkurentima, ali činjenica je da je ta prednost nastala dok je u Maksimirskoj 128 stolovao Nenad Bjelica (48).

“Modri” su uglavnom igrali protiv momčadi iz donjeg doma ljestvice (Varaždin, Slaven, Gorica), a prosječno su loptu u nogama imali tek 57 posto. Malo je to za standarde hrvatskog prvaka, a toga je svjestan i Jovićević.

- Nedostaje nam energije. Počeli smo pripreme za iduću sezonu. Mladi igrači dali su nam zadnjih 15-20 minuta novu energiju i to nam je putokaz za iduće utakmice - najavio je trener Dinama svoje buduće poteze.

IGOR JOVIĆEVIĆ: 'Cijela liga je izjednačena, a mi tempiramo formu za druge datume, teške su nam noge...'

Idi na 24sata

Komentari 20

  • franjojelec412@gmajl.com 30.06.2020.

    Ne dirati čovjeka.Neka proba mladost prvenstvo je rjeseno.Kad ce dati priliku mladima ako ne sad

  • IMikulcic 29.06.2020.

    Samo napomena za autora i eke ridikule ovdje koji komentiraju. Dinamo prve važne euro utakmice igra tek od sredine rujna a to je 3. pretkolo LP, onaj tko misli da bi Dinamo sada morao biti u formi, letit terenom i pružat neke predstave lijepe za oko taj neka se ostavi komentiranja bilo kakvog sporta. Dinamo je svoje obavio odavno i ovo sad vrijeme do kraja sezone se mora iskoristit za davanje šanse mladima a stariji nek treniraju i nek se pripremaju za kraj kolovoza i za rujan. Kad daješ šansu mladima uvijek pate rezultati i igra i to je normalno. Bitno je da Dinamo bude dobar u rujnu a ne sada.

  • PetarRadonjic 29.06.2020.

    Sta ocekuje te da svaku utakmmicu igraju na noz prvi su I nista im pobijede neznace normalno dace se cuvat

Komentiraj...
Vidi sve komentare