To je to što me zanima!

Pivarić zabio golčinu, a Hodžić nastavio niz u pobjedi Dinama

Dinamo je pobijedio Inter 2-0 u 23. kolu MAXtv Prve lige. "Modri" su uspjeli slaviti bez sudačkih repova i ponovno se približiti Rijeci na tri boda zaostatka u borbi za naslov
Vidi originalni članak

Ivajlo Petev dugo je bio na konopcima, vikao na igrače, nervozno se šetao uz aut-liniju... Razveselio ga je Josip Pivarić, koji je zabio krasan gol iz slobodnjaka s 20 metara. To je Pivariću prvi prvenstveni gol od 12. travnja 2014. Zabio je nakon skoro tri godine.

Konačan rezultat postavio je Armin Hodžić minutu prije kraja. Bio mu je to već sedmi gol u četvrtoj službenoj utakmici ovog proljeća.

Dinamo je pobijedio Inter 2-0 u subotnjem ogledu 23. kola MAXtv Prve lige i tako zadržao pritisak na vodeću Rijeku koja od 17 sati dočekuje Lokomotivu na Rujevici.

Marin Zulim moglo je biti ime koje bi Dinamo dugo pamtio. U 18. minuti Interov ofenzivni igrač imao je zicer svih zicera, šansu utakmice. Bio je sam na pet metara, no pucao je jako loše i lopta je otišla iznad gola. Inače, riječ je o igraču koji je u karijeru igrao za Zadar, Lučko, Osijek, Split, Istru i Inter. Znate li koliko je golova zabio? Niti jedan. Uh, moglo je biti prvo, pa muško - Dinamu na Maksimiru.

Nakon toga Petev je odahnuo, a prvi put se nasmijao u 43. minuti nakon Pivarićeva gola. No pobjeda protiv Intera, kao i ona protiv Slaven Belupa, ostala je u sjeni nove ozljede.

Nakon što je protiv Koprivničana ostao bez Leonarda Sigalija, Petev je protiv Zaprešićana ostao i bez drugog stopera, Gordona Schildenfelda, koji je igru napustio u 15. minuti. Kako su izvan stroja Sigali i Benković, Dinamo je ostao na svega dva stopera, Dini Periću i Marku Leškoviću.

Sudac Mario Zebec opet je bio u "formi". Za Dinamo je dosudio nekoliko nepostojećih prekršaja, pa su se na klupi Intera trener Samir Toplak i pomoćnici smijali kao da je riječ o vicu. Ali Zebec je imao obraza još im prigovoriti...

Točku na "i" Dinamove pobjede stavio je Armin Hodžić minutu prije kraja. Nastavio je čudesan golgeterski niz ovog proljeća nakon lijepe asistencije sunarodnjaka Amera Gojaka.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • babic2 04.03.2017.

    Samo dinamo i kurve pricaju o postenju

  • stbbb 04.03.2017.

    Nebi komentira ove mucke provokatore al znajte da nas necete unistit jos smo jaci prislabo je pero.

  • Rvatina_gugla 04.03.2017.

    Idemo dalje, past će Reka

Komentiraj...
Vidi sve komentare