Obavijesti

Sport

Komentari 96

Pivarić zabio golčinu, a Hodžić nastavio niz u pobjedi Dinama

Pivarić zabio golčinu, a Hodžić nastavio niz u pobjedi Dinama
6

Dinamo je pobijedio Inter 2-0 u 23. kolu MAXtv Prve lige. "Modri" su uspjeli slaviti bez sudačkih repova i ponovno se približiti Rijeci na tri boda zaostatka u borbi za naslov

VIDEO

Ivajlo Petev dugo je bio na konopcima, vikao na igrače, nervozno se šetao uz aut-liniju... Razveselio ga je Josip Pivarić, koji je zabio krasan gol iz slobodnjaka s 20 metara. To je Pivariću prvi prvenstveni gol od 12. travnja 2014. Zabio je nakon skoro tri godine.

Konačan rezultat postavio je Armin Hodžić minutu prije kraja. Bio mu je to već sedmi gol u četvrtoj službenoj utakmici ovog proljeća.

Dinamo je pobijedio Inter 2-0 u subotnjem ogledu 23. kola MAXtv Prve lige i tako zadržao pritisak na vodeću Rijeku koja od 17 sati dočekuje Lokomotivu na Rujevici.

Marin Zulim moglo je biti ime koje bi Dinamo dugo pamtio. U 18. minuti Interov ofenzivni igrač imao je zicer svih zicera, šansu utakmice. Bio je sam na pet metara, no pucao je jako loše i lopta je otišla iznad gola. Inače, riječ je o igraču koji je u karijeru igrao za Zadar, Lučko, Osijek, Split, Istru i Inter. Znate li koliko je golova zabio? Niti jedan. Uh, moglo je biti prvo, pa muško - Dinamu na Maksimiru.

Nakon toga Petev je odahnuo, a prvi put se nasmijao u 43. minuti nakon Pivarićeva gola. No pobjeda protiv Intera, kao i ona protiv Slaven Belupa, ostala je u sjeni nove ozljede.

Nakon što je protiv Koprivničana ostao bez Leonarda Sigalija, Petev je protiv Zaprešićana ostao i bez drugog stopera, Gordona Schildenfelda, koji je igru napustio u 15. minuti. Kako su izvan stroja Sigali i Benković, Dinamo je ostao na svega dva stopera, Dini Periću i Marku Leškoviću.

Sudac Mario Zebec opet je bio u "formi". Za Dinamo je dosudio nekoliko nepostojećih prekršaja, pa su se na klupi Intera trener Samir Toplak i pomoćnici smijali kao da je riječ o vicu. Ali Zebec je imao obraza još im prigovoriti...

Točku na "i" Dinamove pobjede stavio je Armin Hodžić minutu prije kraja. Nastavio je čudesan golgeterski niz ovog proljeća nakon lijepe asistencije sunarodnjaka Amera Gojaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu