To je to što me zanima!

VIDEO Modriću ovacije, a Marca ga ipak kritizirala: 'Bio je manji protagonist no što bi Real htio'

Dvoboj Hrvata odnio je stariji Luka, barem prvo poluvrijeme, a Ancelotti ga je zamijenio devet minuta prije kraja uz pljesak na otvorenoj sceni
Vidi originalni članak

Luka Modrić (37) napustio je travnjak Santiago Bernabéua u 81. minuti utakmice Real Madrida i Chelseaja (2-0) uz ovacije rasprodanog stadiona. Modrić, Modrić, orilo se hramom "kraljevskog kluba", a on im je zahvalio pljeskom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Marca ipak nije bila tako široke ruke u komentaru igre kapetana hrvatske reprezentacije. Dala mu je ocjenu 6, koliko je od startera dobio samo David Alaba, a lošiji je bio tek Eduardo Camavinga koji je dobio peticu. Desetku je dobio Thibaut Courtois.

SPORTSKI KVIZ Veliki kviz o Luki Modriću: Koji mu je nadimak, s kim je najviše igrao... Znate li sve o 'maestru'?

"Pokušao se spojiti sa suigračima u napadu protiv dobro postavljenog Chelseaja koji je zatvorio sva vrata. Manji protagonist nego što bi Madrid htio. Bio je blizu gola, udarac mu je otišao malo izvan okvira", napisali su u Marci.

ESPN ga je pohvalio i napisao da je dobar kao vino, a madridska navijačka stranica istaknula da je bio najtočniji dodavač u Realu s 94-postotnom preciznošću (70/74).

- Vrlo dobar. Standardno izvrstan. Tako pametno igra, rezonski. Ideje, lopte, odigravanja, sve. Uvijek loptu dobije igrač koji je u najboljoj poziciji. Nevjetojatno kakav je to osjećaj za igru. Kovačić je imao peh što Chilwell nije igrao (dobio crveni karton u 59. minuti, op.a.) - kazao je HTV-ov komentator Anton Samovojska.

Bila je to još jedna lijepa večer za Hrvata i Madriđane koji na uzvrat u London putuju s prednošću 2-0. S druge strane, njegova kuma Matea Kovačića, s kojim se srdačno izgrlio prije utakmice, nije se previše vidjelo. Šanse za njegovu momčad tanke su, ali još postoje. Pitanje polufinalista rješavat će se u utorak na Stamford Bridgeu.

Statistika Modrića i Kovačića na utakmici Real Madrid - Chelsea:

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Idi na 24sata

Komentari 28

  • axl44 13.04.2023.

    marca me neodoljivo podsjeća na jedan "domaći" portal 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤣🤣🤣

  • zutizgzg 13.04.2023.

    realno

  • zera 13.04.2023.

    Ništa posebno nije odigra, nije se ni oznojio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare