Obavijesti

Sport

Komentari 102

VIDEO Luka pobijedio Matea, a Real nosi prednost u London

VIDEO Luka pobijedio Matea, a Real nosi prednost u London
10

U prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka, Real je u Madridu slavio 2-0 protiv Chelseaja. Modrić je izašao u 81. uz ovacije Bernabeua, dok je Kovačić odigrao svih 90 minuta

U prvom susretu četvrtfinala nogometne Lige prvaka Real Madrid je na Santiago Bernabeu pobijedio Chelsea sa 2-0.

Real Madrid je pred 63.142 gledatelja na Santiago Bernabeu pobijedio Chelsea sa 2-0 golovima Karima Benzeme (21) i Marca Asensia (74). Gosti su od 59. minute igrali bez isključenog Bena Chilwella. Luka Modrić je za Real igrao do 82. minute, dok je Mateo Kovačić odigrao cijeli susret na suprotnoj strani. Uzvratni susret igra se 18. travnja u Londonu.

Real Madrid i Chelsea susreću se u Ligi prvaka čak treću uzastopnu godinu, a zanimljivo u prethodne dvije godine ekipa koja bi slavila na koncu bi otišla do kraja osvojivši trofej.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prošle sezone Luka Modrić i društvo su u četvrtfinalu porazili londonske "Bluese", a potom preko Manchester Cityja i Liverpoola stigli do 14. europske krune. Godinu dana prije Chelsea je izbacio Real u polufinalu, a zatim u finalu svladao i Manchester City za drugi europski naslov. Trilogija se nastavlja i ove sezone, a nakon prvog ogleda daleko više razloga za slavlje ima španjolski velikan.

Gosti su bolje otvorili susret i već u drugoj minuti mogli su do vodstva. Joao Felix je istrčao kontru nakon dodavanja N'Gola Kantea, pratio ga je Eder Militao i malo mu zasmetao. Felix je pucao, ali je Thibaut Courtois bio siguran.

Iz prve prave prilike Real je u 21. minuti poveo. Carvajal je sjajnom dubinskom loptom uposlio Viniciusa koji je odmah pucao. Kepa Arrizabalaga je sjajno obranio, no lopta se odbila točno na nogu Karimu Benzemi koji je zabio za 1-0.

Champions League - Quarter Finals - First Leg - Real Madrid v Chelsea Champions League - Quarter Finals - First Leg - Real Madrid v Chelsea

Samo dvije minute kasnije londonski sastav je mogao izjednačiti, međutim Raheem Sterling nije iskoristio veliku šansu. Loše je pucao i belgijski vratar nije imao većih problema.

Nova loša vijest za Chelsea stigla je u 60. minuti kada je Ben Chilwell zaradio crveni karton nakon što je kao zadnji igrač obrane oborio Rodryga. David Alaba je izveo slobodan udarac, ali Kepa se nije dao iznenaditi.

Igrača više aktualni europski prvak je iskoristio u 74. minuti. Vinicius je asistirao, a Asensio lijepo s ruba kaznenog prostora pogodio za 2-0 i to tri minute nakon što je ušao u igru.

Champions League - Quarter Finals - First Leg - Real Madrid v Chelsea

Luka Modrić je za "Kraljevski klub" igrao do 82. minute, a kapetan hrvatske reprezentacije je u 50. minuti imao lijepu priliku, no njegov udarac završio je tik uz vratnicu. S druge strane Mateo Kovačić je na terenu proveo cijeli susret.

Champions League - Quarter Finals - First Leg - Real Madrid v Chelsea

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Liga prvaka, četvrtfinale, 1. utakmica 21.00 , Santiago Bernabeu; sudac: François Letexier (Francuska)
Real Madrid
Benzema 21' Asensio 74'
2 : 0
Chelsea
Sortiranje događaja

Kraj utakmice u Madridu. Real nosi dva gola prednosti u London. Uzvrat se igra za šest dana.

90+4'

Mountttttt. Mogao je Chelsea sad do gola za smanjenje Realova vodstva, no Rudiger sjajnom obrambenom reakcijom otklanja opasnost.

90'

Imat ćemo pet minuta sudačke nadoknade.

81'

Zasluženi odmor dobiva i Modrić. Hrvatski maestro ispraćen je ovacijama Santiago Bernabeua.

77'

Još jedan pokušaj Asensija, ovog puta nije to išlo u okvir.

Komentari 102