To je to što me zanima!

Modrić: Drogba ili Andora, meni je sasvim svejedno!

Zbog ozljede mišića Luka Modrić još nije počeo trenirati, no za Andoru će biti spreman. Samo koji dan nakon Chelseaja igrat će protiv Andoraca
Vidi originalni članak

U završnici utakmice protiv Chelseaja Luka Modrić je zatražio zamjenu. Harry Redknapp je brzo reagirao, Luka je izašao uz glasne ovacije. Ali i zabrinut, jer nešto s mišićem nije bilo u redu. Srećom, ozljeda nije ozbiljnija.
- Boli me taj mišić još uvijek. Ali nije to ništa strašno, od petka ću početi normalno trenirati - poručio je Luka iz Rovinja. Prije nekoliko dana zabio je Chelseaju gol za pobjedu, pod rovinjskim suncem sada se sprema za amatere iz Andore. Prilično drastična promjena, teško se motivirati za Andoru nakon što 'prsa o prsa' ideš na jednog Drogbu ili Essiena.
- Nije mi to nikakav problem, motiva mi ne nedostaje. Za reprezentaciju sam uvijek maksimalno motiviran i zapravo jedva čekam tu utakmicu - kaže Modrić. Kako stvari stoje, u središnjici vezne linije zaigrat će u paru s iskusnim Ivanom Jurićem.
- Ne bi trebalo biti problema što se toga tiče, već smo igrali zajedno protiv Rumunjske i nije bilo loše - siguran je Luka Modrić.

PLETIKOSA: NAVIKAO SAM JA NA OVO

Andoru shvaćamo jako ozbiljno, bit će to dobra provjera za ono što slijedi, misli hrvatska 'jedinica' Stipe Pletikosa. Neće to biti utakmica u kojoj će Stipe previše oznojiti dres.
- S godinama sam skupio dovoljno iskustva da mi više nije problem braniti ovakve utakmice - kaže Pletikosa.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Sperminator 26.03.2009.

    okrece ga na drugu stranu nevalja kad igra lopte da mu uzduzno stoji pa ga poprijeko okreno,,..

  • fuc 26.03.2009.

    mozda ako je gore smoki dole je roki:-P

  • Rollins 26.03.2009.

    vidi malog kako se drži za pišu :))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare