To je to što me zanima!

Modrić: Hoću li igrati u Kataru? Moram još dobro razmisliti...

Možemo biti ponosni s našim pristupom, karakterom, borbom, i inatom, ali, nažalost, Španjolska je za malo bila bolja i treba joj čestitati. A imalo smo je na konopcima, rekao je kapetan Modrić
Vidi originalni članak

Luka Modrić, grande Luka, odigrao je svoju zadnju utakmicu na europskim prvenstvima. Ne, koliko god ga i dalje htjeli i ne možemo bez njega, tamo 2024. vjerojatno će već i završiti karijeru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I zato i kod njega su emocije pomiješane. Jer, Hrvatska je imala Španjolce na pladnju, da je Kramarić zabio ono u prvom produžetku, tko zna... Kako je Luka vidio stvari? 

'DA SMO BAREM ONO ZABILI' 'Rebić i Gvardiol? Očito moramo odrasti. Pa ne možeš u ovakvoj utakmici šetati po terenu...' ŠPANJOLCI SLAVE 'FURIJU' 'Bili smo kao zombi pa potvrdili da smo genijalci! A Modrić, Broz i Kovačić nisu mogli naći loptu'

- Poveli smo iz sretnog gola, a poslije su oni bili bolji, barem prvih 60 minuta. Mi smo stajali preduboko u našoj polovici i pustili ih da igraju. Kad smo izašli naprijed, igrali smo bolje i stvarali više šansi i tako je došlo i izjednačenje kad smo pokazali kvalitetu i karakter. Na početku produžetaka imali smo ih na konopcima, nismo uspjeli zabiti iz te dvije mrtve šanse i onda se utakmica preokrenula i nismo imali snage za povratak - rekao je Luka za HRT. 

- Znali smo da možemo igrati s njima, gol za 2-3 nas je probudio. U tim trenutcima smo bili bolji i preuzeli inicijativu, ali oni su zabili u produžetku iz prve šanse. Dali smo sve, istrošili smo se puno. Možemo biti ponosni s našim pristupom, karakterom, borbom, i inatom, ali, nažalost, Španjolska je za malo bila bolja i treba joj čestitati.

MISLAV ORŠIĆ 'Borili smo se do kraja... Tko zna što bi bilo da je ono ušlo' KOMENTAR Hrvatska je pokazala da - ima muda: Što bi bilo da je izbornik više vjerovao Oršiću i Pašaliću?

Navijači su skandirali kapetanu kad smo shvatili da ne možemo se više vratiti. Hoće li se on vratiti opet na Svjetsko prvenstvo, u Katar 2022.?

- Vidjet ćemo, trebam se dobro odmoriti i razmisliti... Nije još vrijeme za to.

Idi na 24sata

Komentari 233

  • Krkan Krkanovski 29.06.2021.

    njemu istice ugovor u Realu na ljeto 22, a SP je 6 mj. kasnije, ako s istekom tog ugovora odluci prekinut klupski nogomet, onda tehnicki nije ni vise moguce da igra SP, no vidjet cemo, nek Luka odluci kako smatra da je najbolje.

  • axl44 29.06.2021.

    pojedinci jedva dočekali da Hrvatska završi nastup na Euru da mogu pokrenut pitanje Lukinog odlaska iz reprezentacije 🤣

  • MagikRatt 29.06.2021.

    Ma vidi  ti  stručnog  stožera , Čorluka  i  Olić  (  ovaj  drugi  nije ni  stigao  do  Moskve, vratili su  ga  na  pola  puta ) još  samo  fali  Franka pa   da  budu  konpletni. I  samo  još  da  kažem  o  slučaju  Olića  ,  on  ode  pa  se  vrati  i   nikome  ništa , radno  mjesto  na  kojem  se  ne  radi , a  plaća  je  bogovska  , ga  ćeka . Svi  to  gledamo  i  ništa  nam  nije  čudno . E jesmo  narod  svaka  nam  čast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare