Sport

Komentari 233

Modrić: Hoću li igrati u Kataru? Moram još dobro razmisliti...

Modrić: Hoću li igrati u Kataru? Moram još dobro razmisliti...

Možemo biti ponosni s našim pristupom, karakterom, borbom, i inatom, ali, nažalost, Španjolska je za malo bila bolja i treba joj čestitati. A imalo smo je na konopcima, rekao je kapetan Modrić

Luka Modrić, grande Luka, odigrao je svoju zadnju utakmicu na europskim prvenstvima. Ne, koliko god ga i dalje htjeli i ne možemo bez njega, tamo 2024. vjerojatno će već i završiti karijeru.

POGLEDAJTE VIDEO:

I zato i kod njega su emocije pomiješane. Jer, Hrvatska je imala Španjolce na pladnju, da je Kramarić zabio ono u prvom produžetku, tko zna... Kako je Luka vidio stvari? 

- Poveli smo iz sretnog gola, a poslije su oni bili bolji, barem prvih 60 minuta. Mi smo stajali preduboko u našoj polovici i pustili ih da igraju. Kad smo izašli naprijed, igrali smo bolje i stvarali više šansi i tako je došlo i izjednačenje kad smo pokazali kvalitetu i karakter. Na početku produžetaka imali smo ih na konopcima, nismo uspjeli zabiti iz te dvije mrtve šanse i onda se utakmica preokrenula i nismo imali snage za povratak - rekao je Luka za HRT. 

- Znali smo da možemo igrati s njima, gol za 2-3 nas je probudio. U tim trenutcima smo bili bolji i preuzeli inicijativu, ali oni su zabili u produžetku iz prve šanse. Dali smo sve, istrošili smo se puno. Možemo biti ponosni s našim pristupom, karakterom, borbom, i inatom, ali, nažalost, Španjolska je za malo bila bolja i treba joj čestitati.

Navijači su skandirali kapetanu kad smo shvatili da ne možemo se više vratiti. Hoće li se on vratiti opet na Svjetsko prvenstvo, u Katar 2022.?

- Vidjet ćemo, trebam se dobro odmoriti i razmisliti... Nije još vrijeme za to.

Najčitaniji članci