To je to što me zanima!

VIDEO Modrić i još petorica su propustili trening, Brekalo igra?

Maksimirskim je travnjakom trčao Josip Brekalo. Liječnici reprezentacije obavijestili su da je obavio magnetsku rezonanciju, nalazi su dobri i Brekalo bi ipak mogao biti u kadru. Barem za Rusiju
Vidi originalni članak

Hrvatski su nogometaši odradili prvi trening u zadnjem ciklusu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru. Zapravo, nadamo se zadnjem, no bit će zadnji jedino ako Dalićeve trupe uspješno prođu i Maltu i Rusiju. U protivnom, okupit će se još jednom na putu do Katara, na proljeće u playoffu...

POGLEDAJTE VIDEO: Prvi trening uoči Malte i Rusije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dalić je najavio da neće kalkulirati, da na Maltu ide s najjačim raspoloživim snagama. No, tko su te snage? Odnosno, hoće li i Modrić i Brekalo i Sučić... biti na raspolaganju?

USUSRET MALTI VIDEO Dalić: Kvaliteta Petkovića nije sporna, a o Rusiji ne želim. Nadam se da će Luka biti u redu

Na prvom treningu u Maksimiru uoči utakmice na Malti u četvrtak nije izbornik imao sve adute. Luka Modrić je dobro, korona test mu je negativan, prehlada se smanjila, ali Luka nije vježbao sa suigračima nego u hotelskoj teretani.

Osim njega, trening su propustili i Luka Sučić, koji je dobio bolan udarac na utakmici prošli vikend, ali trebao bi biti u redu, zatim Lovro Majer, Dejan Lovren, Marcelo Brozović i Marko Livaja, uglavnom zbog težih utakmica u nedjelju.

No, maksimirskim je travnjakom trčao Josip Brekalo. Liječnici reprezentacije obavijestili su da je obavio magnetsku rezonanciju, nalazi su dobri i Brekalo bi ipak mogao biti u kadru. Barem za Rusiju.

ž

Idi na 24sata

Komentari 29

  • kajsitilud 09.11.2021.

    Umtiti

  • 09.11.2021.

    levaja odlazi

  • 08.11.2021.

    Daliću ako čitaš komentare odlazi sa klupe nakon ove dvije utakmice, i stručni stožer skupa s tobom. Nakon 2018 godine ste uništili reprezentaciju. Najviše me živcira što svaku utakmicu mjenjaš ekipu, zoveš nespremne igrače, igraju ti igrači po dijelovima Hrvatske gdje se održavaju utakmice. Tako npr. u Osijeku će igrati igrači iz Osijeka premda nisu na razini. Tako su radili stari treneri u bivšoj državi gurali igrače po državama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare