To je to što me zanima!

Modrić i Pepe posvađali su se na zagrijavanju uoči Vallecana

Nešto je Modriću i Pepeu zasmetalo pa su jedan drugom gestikulirali slijeganjem ramena, a na kraju je Pepe ljutit pokazivao "ne, ne". Posvađali su se uoči Raya
Vidi originalni članak

Atmosfera u svlačionici Real Madrida u posljednje vrijeme nije bajna, a čini se da slabiji rezultati u ovom dijelu sezone djeluju i na igrače. Na internetu se tako pojavila snimka zagrijavanja igrača "kraljevskog" kluba uoči utakmice protiv Rayo Vallecana (10-2) u kojoj su u glavnoj ulozi Luka Modrić i Pepe .

Hrvatski i portugalski reprezentativac posvađali su se zbog nečega - što očito nije tako bezazleno - gestikulirajući rukama jedan prema drugom. Slijegali su ramenima i nisu se uspjeli dogovoriti. Na kraju je Pepe prstom pokazivao Hrvatu "ne, ne".

Nisu samo Modrić i Pepe bili kratkih živaca. Cristiano Ronaldo uhvatio se u prepirku s jednim protivničkim igračem te ga je Marcelo pokušao smiriti. No ovaj ga nije previše doživljavao. Uključili su se u sukob i navijači dobacujući Portugalcu koji ih je "smirio" srednjim prstom.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • bax212 22.12.2015.

    pita ga pepe, zans li ti jos sta s loptom osim dvije asistencje po sezoni, najbolji vezni igracu svih vremena

  • shamec 22.12.2015.

    Zamisli naslova!!!??Pa to je normalno da se s nekom iz ekipe ne slažeš oko nekog starta ili krivo dodane lopte!!Ako se s nikim na nogometu ne zakačiš onda ne igraš sa srcem i sa voljom pa ti je bolje da ostaneš doma..da nas neko snima kad imamo termin par puta tjedno mislili bi ljudi da igraju Srbija i Kosovo kakve su to svađe i startovi,a poslije svi zajedno pijemo i jedemo!!

  • GiuseppePeppe 22.12.2015.

    Sigurno mu Pepe maznuo kutiju DOmaćice u svlačionici :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare