To je to što me zanima!

Modrić i Real protiv Barcelone u polufinalu španjolskog Kupa!

'Kraljevski klub' izbacio je Atletico Madrid u četvrtfinalu Kupa kralja u dramatičnoj utakmici koja je išla u produžetke. Ždrijeb je odlučio da će za finale Kupa igrati protiv najvećeg rivala, Barcelone
Vidi originalni članak

Ne postoji slavnija i popularnija utakmica u klupskom nogometu od El Clasica. Zato će sve nogometne ljubitelje razveseliti vijest da ćemo u ovoj sezoni gledati čak pet međusobnih utakmica Barcelone i Real Madrida.

U ponedjeljak je održan ždrijeb španjolskog Kupa, a u polufinalu će se suočiti Barcelona i Real te Osasuna i Athletic Club.  Prva se utakmica igra 1. ožujka na Santiago Bernabeu, a uzvrat je na rasporedu 5. travnja na Camp Nou u Barceloni. 

BARCA SLAVILA VIDEO Pedri za tri boda u Gironi

Ove smo sezone imali priliku gledat već dva 'El Clasica'. Prvi je bio 16. listopada, kada je Real ugostio Barcelonu povodom španjolskog prvenstva. 'Kraljevski klub' bio je bolji s 3-1, a golove su dali Benzema, Valverde i Rodrygo te Ferran Torres za Barcelonu.

REMIZIRALI S REAL SOCIEDADOM Real Madrid gubi korak za Barcom: Modrić ušao s klupe POGLEDAJTE VIDEO Marca: Modrić je bezuspješno pokušavao donijeti pobjedu. Ancelotti zagonetno zašutio...

Barcelona je s istim rezultatom bila bolja u finalu španjolskog Superkupa ranije u siječnju. a golove su dali Gavi, Lewandowski, Pedri i Benzema.

Još ćemo jedan El Clasico gledati u ožujku. Barcelona će u španjolskom prvenstvu ugostiti Real 19. ožujka, a taj bi susret trebao prelomiti La Ligu u kojoj Barcelona trenutno vodi s pet bodova prednosti u odnosu na madridski klub.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 30.01.2023.

    E ovo ce bit zanimljivo...dvije teske tekme i u ovako tezak raspored i jos se Dembele ozljedi...eh..al dobro moze se proci :)

  • tatamatata 30.01.2023.

    Ma nebitno,nego kako je Hajduk prošo jučer ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare