To je to što me zanima!

Modrić istupio: Pogriješio sam, zbog mene smo primili taj gol

Real Madrid je odigrao 2-2 s Club Bruggeom i osvojio svoj prvi bod u natjecanju nakon poraza od PSG-a. Bod iz dvije utakmice je najgori start Reala u povijesti Lige prvaka
Vidi originalni članak

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić, koji je u utorak odigrao svih 90 minuta za Real Madrid u remiju 2-2 s Club Bruggeom u LP, rekao je nakon utakmice kako moraju popraviti puno stvari. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nismo dobro otvorili utakmicu. Nakon dvije greške zabili su nam dva gola, a to je nešto što se ne smije događati. Posebno ne u Ligi prvaka, jer se to ovdje skupo plaća - izjavio je Modrić i dodao:

- Je li to nedostatak koncentracije? Ne znam, može biti. Drugi gol su nam zabili zbog moje greške, zbog mog netočnog dodavanja. Moramo popraviti puno stvari, jer ne može ulaziti u gol sve što protivnici upute prema našim vratima.

"KRALJEVI" UMALO OKRENULI Šahtar šokirao Atalantu u 95., Brugge otkinuo bod u Madridu

Nakon dva kola Real ima samo bod

Real je imao imperativ pobjede nakon što je u prvom kolu izgubio s 0-3 na gostovanju kod PSG-a. Belgijci su vodili sa 2-0 na poluvremenu, a Real je izjednačio pogocima Sergija Ramosa (55) i Casemira (85). Bod iz dvije utakmice je najgori start Reala u povijesti Lige prvaka.

- Reagirali smo kao kolektiv u drugom poluvremenu i zabili za izjednačenje. Malo nam znači neriješeno na vlastitom terenu, ali pokazali smo karakter i borbenost - napomenuo je Modrić, koji je prvi puta ove sezone odigrao svih 90 minuta za "kraljevski klub". U subotu je protiv Atlético Madrida odigrao zadnjih 25 minuta, i to nakon što je 19 dana izbivao s travnjaka zbog ozljede aduktora desne noge.

ANKETA PreVARa u Madridu! Je li Club Brugge zabio gol iz zaleđa?

Zidane: Nikad nismo tako igrali...

Dennis je zabio oba gola za belgijsku momčad na Bernabeu i to u razmaku od samo pola sata i otišao je na poluvrijeme s vodstvom 2-0. Zinedine Zidane je imao što za reći svojim igračima na odmoru. I barem ih je malo razdrmao, jer do kraja su uspjeli izjednačiti golovima Ramosa i Benzeme.

- Loš rezultat, ali dobro smo reagirali nakon dva primljena gola. Nismo sretni, imali smo 45 minuta kakve nikad nismo odigrali. Loše smo ušli u utakmicu, prvih 10 minuta se nismo koncentrirali na zone iz kojih nam mogu zaprijetiti. Kad su zabili prvi, krenuli su i po taj drugi gol - rekao je nakon utakmice Zidane i dodao:

- Na poluvremenu sam rekao dečkima da imamo još 45 minuta da promijenimo rezultat i oni su ga promijenili. Vratili su se na teren odlučniji, s većom željom da pobijede. Znamo da nismo u najboljoj situaciji, ali ima još utakmica...

Idi na 24sata

Komentari 21

  • sena2 02.10.2019.

    Real je lakrdija,markentinski klub!Ovo je njihova realnost, tu i pripadaju!Lako je islo dok je bila markentiska Koka Ronaldo i dok su se svi podmicivali!🤣🤣🤣🤣!Nema vise slijedi pad slobodni

  • 02.10.2019.

    Hajde Modricu. Vrijeme je za penziju

  • miholjac 02.10.2019.

    ovaj real je postao tolika sprdačina od kluba! sve potjerat od uprave do trenera i pola igrača nema druge!

Komentiraj...
Vidi sve komentare