Obavijesti

Sport

Komentari 43

PreVARa u Madridu! Je li Club Brugge zabio gol iz zaleđa?

PreVARa u Madridu! Je li Club Brugge zabio gol iz zaleđa?
1

Club Brugge je poveo protiv Reala 1-0 na samom početku utakmice, no domaćini su odmah odjurili prema bugarskom sucu jer su smatrali da su Belgijci zabili gol iz zaleđa. VAR je rekao kako je gol regularan...

VIDEO

Dani u bijelom dijelu Madrida nisu baš sunčani zbog ne baš bajne forme igrača Reala. U subotu su u gradskom derbiju razočarali odigravši siromašnom nulom protiv Atletica, a tijekom utakmice su nekoliko puta itekako visjeli kao luster.

Pokretanje videa...

03:55

Sunčano vrijeme nije niti danas u Madridu jer je već noć, ali i to jer je Club Brugge poveo protiv Reala 2-0 u drugom kolu Lige prvaka, no prvi gol je posebno naljutio igrače španjolskog kluba jer su smatrali da je riječ o zaleđu.

Tau je na lijevom krilu probio stranu i dodao u sredinu za Dennisa koji je bio sam pred Courtoisom i pomalo smotano zabio za 1-0. No igrači Reala su odmah nakon tog gola odšprintali prema sucu Kabakovu iz Bugarske jer su smatrali da je Dennis zabio iz zaleđa, a čini se da je u zaleđu bio i Tau u trenutku dok je primao loptu na krilu.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu

Zaista je teško odrediti je li tu bilo zaleđa, no možemo reći da je situacija sumnjiva. Bugarin je tražio i provjeru VAR-a, no nakon nekoliko minuta je presudio kako su Belgijci regularno došli do gola. Što vi mislite?

 

Ni tu nije bilo kraja madridskoj noćnoj mori jer je Dennisu zabio još jedan gol u 39. minuti i tako povisio na 2-0 za svoju momčadi. Luka Modrić izgubio je loptu na sredini terena, napadač belgijske momčadi ju je ukrao i došao sve do Courtoisa kada ga je lobao za povećanje vodstva svoje momčadi.

Real se napokon pribrao u drugom poluvremenu, a rezultat su smanjili na 2-1 golom Ramosa u 56. minuti. Bila je i to sumnjiva situacija, opet se koristio VAR i suci su odlučili kako nema zaleđa. Carvajal je ubacio u peterac gdje je bio Ramos koji je pucao glavom i zabio... Za konačnih 2-2 zabio je Casemiro pred kraj utakmice...

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani