To je to što me zanima!

Modrić: Mateo se navikava na Real, bit će tu još puno godina

Mateo se polako navikava na momčad. Ima kvalitetu, sjajan je igrač i siguran sam da će igrati u Realu još dosta godina. Danas je iskoristio šansu, rekao je Modrić...
Vidi originalni članak

Real Madrid je pomeo Espanyol u Barceloni 6-0 uz pet golova Cristiana Ronalda koji je postao najbolji strijelac Reala u povijesti. Luka Modrić igrao je do 56. minute, asistirao je Ronaldu za prvi gol, a zamijenio ga je Kovačić.

- Mateo se polako navikava na momčad. Ima kvalitetu, sjajan je igrač i siguran sam da će igrati u Realu još dosta godina. Danas je iskoristio šansu - rekao je Luka Modrić. 

Nezaustavljiv je u Barceloni bio Ronaldo.

- Kad on ima svoj dan, možete samo gledati i plakati. Nitko ga ne može zaustaviti - rekao je Pepe, ali Rafa Benitez nije bio potpuno zadovoljan.

- Možemo biti još bolji. Nije to taština, već objektivnost. Što se tiče Ronalda, brojke govore same. On ima mjesto u nogometnoj povijesti - rekao je trener Reala.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • maracmarac 13.09.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Drž Nedaj 13.09.2015.

    dok budu sa takvim "žarom" igrali za reprezentaciju kao u ove zadnje dvi utakmice, niti malo me ne zanimaju...kako luka i mateo, tako i rakitic

  • ibracadabra09 13.09.2015.

    Izdajice svoje zemlje..

Komentiraj...
Vidi sve komentare