To je to što me zanima!

Modrić: Najbolja godina u mojoj karijeri, idemo po nove trofeje

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije s Real Madridom pobijedio je brazilski Gremio 1-0 u finalu Svjetskog klupskog prvenstva, a po završetku utakmice izabran je za najboljeg igrača natjecanja
Vidi originalni članak

Za mene je ova 2017. bila jako dobra godina, vjerujem najbolja u mojoj karijeri. Ovo je nagrada za sav rad i predanost, rekao je Luka Modrić nakon primanja nagrade za najboljeg igrača Svjetskog klupskog prvenstva koje je Real Madrid osvojio pobjedom 1-0 protiv Gremija..

- Kad te drugi ovako vrednuju, to te ispunjava ponosom. Nastavit ću davati sve od sebe za Real Madrid i ovaj dres. Želim i dalje osvajati trofeje - dodao je Modrić koji je u ovom izboru pobijedio klupskog kolegu Cristiana Ronalda, strijelca pobjedničkog gola u finalu.

UGLEDNA MARCA: 'Ako neće dobiti Zlatnu loptu, uvedite nagradu Luka Modrić'

Modrić je s Real Madridom ove godine osvojio pet trofeja, a ovo mu je treći naslov svjetskog prvaka s "kraljevskim klubom".

- Kad igraš svaki dan niti ne razmišljaš o tome, nisi niti svjestan toga. No, na kraju ćemo se sjetiti svega što smo napravili - rekao je 32-godišnji vezni igrač.

JOŠ JEDNA POČAST Veliko priznanje! Luka Modrić je najbolji igrač na prvenstvu

Za tjedan dana Real Madrid igra protiv Barcelone.

- Idući cilj je nova titula. U dobroj smo seriji, nadam se da ćemo to pokazati protiv Barcelone i smanjiti bodovnu razliku - zaključio je Modrić.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • sugr13 17.12.2017.

    Bravo Luka!

  • Safet Pašić 17.12.2017.

    Modrić je redovito najbolji kad real igra protiv takvih kao što je Gremio, kad se igra protiv Tottenhama e onda je priča malo drugačija, onda nema takvih naslova, a kad vam Messi zavuče u zadnjoj sekundi utakmice na bernabeu onda pogotovo

  • Idemo prema boljem 17.12.2017.

    Po tko zna koji puta “prijatelji” Luke Modrića (a za neke od njih dodao bi i “prijatelji” Hrvatske) na aparatima. Klasika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare