Obavijesti

Sport

Komentari 167

Veliko priznanje! Luka Modrić je najbolji igrač na prvenstvu

Veliko priznanje! Luka Modrić je najbolji igrač na prvenstvu
1

U subotu je bio konstantna prijetnja za Gremiov gol i prava je šteta što sjajnu večer i fantastičan turnir nije okrunio i jednim pogotkom. Igrao je Luka briljantno

VIDEO

Da, Cristiano Ronaldo je postigao sjajan pogodak iz slobodnjaka i zaslužan je za pobjedu od 1-0 Real Madrida u finalu Svjetskog klupskog prvenstva, ali Luka Modrić je bio najbolji igrač na terenu.

Uvjerljivo.

I zato je Luka potpuno zasluženo nakon susreta primio nagradu za najboljeg igrača turnira! A iza sebe je na drugom mjestu ostavio Ronalda.

Druga je to pojedinačna nagrada za Luku u Abu Dhabiju, a treća sa zlatnom medaljom koju će ponijeti kući. Jer bio je hrvatski kapetan najbolji i u polufinalu.

U subotu je bio konstantna prijetnja za Gremiov gol i prava je šteta što sjajnu večer i fantastičan turnir nije okrunio i jednim pogotkom. Igrao je Luka briljantno, imao niz sjajnih prilika pa i pogodio stativu, ali do gola nije stigao. U ovom trenutku jednostavno ne postoji veznjak koji igra na njegovoj razini na svijetu. 

Mario Mandžukić je tako ostao jedini Hrvat koji je na Svjetskom klupskom prvenstvu postigao pogodak. Njemu je to pošlo 'za nogom' u polufinalu s Bayernom.

A sjajnom je predstavom Modrić tako još jednom potvrdio da je zasluženo godinu završio u Fifinoj idealnoj momčadi godine, a ovu će kalendarsku godinu završiti s trećim osvojenim Svjetskim klupskim prvenstvom otkako je u Realu (kraljevi su ga s Modrićem osvajali i 2014. i 2016. godine).

Bila je ovo rekordna trofejna godina za kraljeve. Nikad u povijesti kalendarsku godinu nisu uspjeli završiti s pet osvojenih naslova - a ove su godine uspjeli osvojiti domaće prvenstvo i domaći Super kup, u Europi Ligu prvaka i Super kup, a sve su završili naslovom svjetskog prvaka u Abu Dhabiju.

E, kad bi još 'sjela' i pobjeda u El Clasicu sljedeće subote - bila bi to prava godina za pamćenje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 167
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka