To je to što me zanima!

'Modrić? Nije bitno što mu piše u putovnici, on igra vrhunski...'

On je jedan od onih igrača koji mogu promijeniti cijelu momčad, njegova važnost se vidi. On igra vrhunski, čak i ako rezultati to nekad ne nagrade. Nije bitno što piše koliko je star, kaže Raketa
Vidi originalni članak

Ovog vikenda se susreću Real Madrid i Sevilla, a ta dva kluba predvode hrvatski veznjaci Ivan Rakitić i Luka Modrić.

Sevilla je uoči ovog meča izgubila čak 4-0, a Raketa je najavio sudar s Realom za Marcu:

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moramo zaboraviti tu utakmicu s Chelseajem. U dobroj smo formi u prvenstvu i ulazimo u ovu utakmicu s puno samopouzdanja. Radimo jako puno stvari dobro. Realova kriza? S poštovanjem, mislim da samo trebamo misliti o onome što mi radimo. Znamo tko je Real, znamo kako igra, znamo za što su u Realu sposobni. Kroz sezonu imaš loše i dobre trenutke, ne bismo se trebali osvrtati na njihovu situaciju, već na našu jer da pobijedmo njih moramo igrati kako treba.

S obzirom da Modrić igra u Realu, Rakitić se dotakao i njega, kao i činjenice da Luka igra sve utakmice za Real i Hrvatsku:

- Mi koji ga znamo time nismo iznenađeni. On je jedan od onih igrača koji mogu promijeniti cijelu momčad, njegova važnost se vidi. On igra vrhunski, čak i ako rezultati to nekad ne nagrade. Nije bitno što piše koliko je star u njegovoj putovnici, on je trenutačno u dobroj formi i nadam se da protiv nas neće imati takvo popodne.

Uoči utakmice njih dvojica se još nisu čuli:

- Igrali smo obojica Ligu prvaka... Siguran sam da ćemo se čuti uoči meča jer smo dobri prijatelji. Želim mu sve najbolje i on to zna, ima velikog obožavatelja u Sevilli - rekao je Ivan za Marcu.

Real i Sevilla igraju u subotu od 16:15 sati.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Picokobac 05.12.2020.

    Čitam Vaše komentare i ne mogu vjerovati, samo ljubomora, zavist. Ne sudi nikome, kreni od:šta bih ja da sam na njihovom mjestu? Ti bi govorio istinu na sudu jeli? a pojma nemaš šta je istina, sve su mediji"režirali"javnosti o slučaju"Modrić", itd.,Raketa je trebao ovo, trebao ono? Prvo se pronađite pa lajie, neznam dali bi lajali"zbog sela ili zbog sebe. Sorry što vas napadam, a njih branim. Teško će ovo napisano biti za shvatiti, ali jbgs.

  • 05.12.2020.

    Ako nije bitno sto pise koliko je star, kaj si ti onda presto igrat za repku i ostavit je na cjedilu? Mogo si bar jos jednu sezonu odigrat i nakon eura se oprostit. Itekako je bitno sve sto pise u putovnici, raketa raketa, radje suti i igraj za svoju sevilju

  • AfterLifer30 05.12.2020.

    Modrić najbolji na svijetu ovo ono woow, puno mi imamo od toga što je on najbolji, inače on će nas izvuć iz krize i riješiti naše probleme...

Komentiraj...
Vidi sve komentare