To je to što me zanima!

'Modrić nije isključio ostanak u Realu. Saudijci ga ne privlače'

Bogati Saudijci rado bi gledali još jednog osvajača Zlatne lopte u svojoj ligi, ali izgleda kako Modrić i dalje želi igrati na najvećoj nogometnoj sceni. Luki je trenutačno fokus ipak na Real Madridu i Hrvatskoj...
Vidi originalni članak

Luka Modrić (38) u četvrtak je odigrao cijelu utakmicu protiv Getafea u pobjedi 2-0 od Real Madrida. Prije utakmice, trenera Carla Ancelottija pitali su želi li produžiti ugovor hrvatskom reprezentativcu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kao što sam već rekao, Luka je nogometna legenda i velikan Real Madrida. On će donijeti odluku za iduću sezonu - istaknuo je Ancelotti.

ODIGRAO CIJELI SUSRET Ancelotti hvalio Modrića: 'On je bio savršen, najbolji s loptom'

Međutim, izvori bliski hrvatskom maestru rekli su za The Athletic kako to nije pitanje za Ancelottija, već za 'kraljevski klub', koji će voditi glavnu riječ o tome hoće li Modrić ostati u Realu. 

Modrić je ove sezone odigrao 25 utakmica za Real, ali 15 od njih je počeo od prve minute. Već je u četiri utakmice La Lige ostao na klupi.

SUDAR MLADOSTI I ISKUSTVA VIDEO Modrić protiv zločestog dečka engleskog nogometa. Pogledajte kako je prošao duel

Luka je imao veliku ulogu u Realu u prosincu, ali Camavinga, Tchouameni i još neki igrači su ozdravili i Modrić je ponovno u drugom planu. A poznato je kako se Real trenutačno želi oslanjati na mlade igrače. 

Statistika Luka Modrić

Za Modrića zainteresirani i europski klubovi

The Athletic je u tekstu predstavio nekoliko opcija za Modrićevu budućnost. Dodaju kako Modrić nije zainteresiran za igranje u Saudijskoj Arabiji, iako su na Arapskom otoku njegovi bivši suigrači Marcelo Brozović i Ivan Rakitić. 

NAKON GETAFEA Modriću Marca dala 'osmicu': 'On je dijelio specijalitete kuće'

Trenutačno je Modrić usredotočen na ostatak sezone s Real Madridom, a zatim će ići na Europsko prvenstvo s Hrvatskom. 

- Vrijeme će otkriti što će Modrić napraviti nakon toga, ali sigurno neće biti bez opcija. Ljudi iz njegove okoline rekli su nam kako su za njega zainteresirani i klubovi iz Katra, MLS-a i još neki europski klubovi, ali on nije isključio ni ostanak u Realu.

Poznato je kako su saudijski Al Hilal i Al Nassr zainteresirani za Modrićeve usluge. Bogati Saudijci rado bi gledali još jednog osvajača Zlatne lopte u svojoj ligi, ali izgleda kako Modrić i dalje želi igrati na najvećoj nogometnoj sceni.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • LoveGirl21 04.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju --> NU21.FUN

  • ivan1205 03.02.2024.

    Dosadni ste više, Modrić je veličina sporta kojim se bavi i to će uvijek biti tako, nažalost godine su ga stigle i niti jedan klub, a kamoli Real Madrid to ne trpi, svi mi gledamo bolje za sutra za sebe i svoje bližnje drage ljude pa tako i Real Madrid

  • MaliCrniOdIvanaSam 03.02.2024.

    Lukaaaaaaaaa! #imalobismisla

Komentiraj...
Vidi sve komentare