To je to što me zanima!

Modrić: Nisam glavni igrač, još nas ima koji možemo odlučiti

Luka Modrić otkrio je za SkySports kako se ne osjeća ključnim čovjekom hrvatske reprezentacije jer imaju jako puno sjajnih igrača i baš zato vjeruje u prolaz skupine
Vidi originalni članak

Mnogo toga se, barem prije nego što je s natjecanjem na Europskom nogometnom prvenstvu počela skupina C, u priči o Hrvatima vrti oko veznjaka Tottenhama Luke Modrića.

Njega će svi apostrofirati kao glavnog igrača Bilićeve momčadi, te će reći da o njemu ovisi hoće li Hrvatska polučiti uspjeh na Euru ili ne. Modrić, pak, spremno tvrdi da je još mnogo igrača koji Hrvatima mogu donijeti uspjeh i radost na ovom natjecanju. Izjasnio se o tome u razgovoru za Sky Sports.

- Nikica Jelavić je jedan od takvih igrača koji bez problema mogu odlučiti. Vidjeli ste u kakvoj je samo formi igrao u Evertonu. No, snaga Hrvatske je u tome što postoji još izuzetno kvalitetnih napadača. Ima nas još koji možemo odlučiti - rekao je Modrić.

Keane je najveća prijetnja 

- Skupina je, nema zbora, jako teška. Za suparnike imamo svjetske i europske prvake Španjolce, te jake momčadi kao što su Italija i Irska. Na papiru to stvarno ne izgleda lijepo, ali svi mi u Hrvatskoj smo uvjereni u postojanje naše kvalitete. Možemo unatoč problematičnoj skupini proći dalje.

O prvom suparniku, o Ircima, Luka je rekao:

- Najbolje od svih poznam Robbieja Keanea, s njim sam igrao u Tottenhamu. On je najopasniji igrač, pravi golgeter. Njega ćemo posebno morati čuvati i paziti cijelo vrijeme. Gadan je pred suparničkim vratima i ne treba niti puno prostora, niti puno vremena, za zabiti pogodak - završio je Modrić.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • nemamedoma 09.06.2012.

    prolazimo skupinu kao iz šale( naravno kao drugi) hahahahhahahha!!! a onda šta nam bog da.

  • selko 09.06.2012.

    MA LUKA JE SAV RAZDRMAN VEĆ GODINU DANA OD TIH MOŽDA PRAVIH A MOŽDA I TOBOŽNJIH PONUDA I OD TIH HVALOSPJEVA, A KAD MU DVE TRI UTAKMICE NE IDE SVI GA RAZAPINJU I SUMNJAJU U NJEGOVE MOGUĆNOSTI. LUKA NEKA DA NA SVAKOJ UTAKMICI SAMO DVE DOBRE LOPTE, ONE KOJE IMAJU OČI I ON JE SVOJE ISPUNIO. I U PRAVU JE TO ŠTO KAŽE. NE MORA ON ZABIJATI, ALI NEKA NAPRAVI TO ŠTO SAM NAPISAO. LUKA, GLAVU GORE, DOBAR SI TI, AJDE NAS MALO RAZVESELI KAO ŠTOSU TO URADILI ROBI.ZVONE,ŠUKER,BILIĆ,A NA PRVOM MJESTU JE JARNI.TAKVOGA NA LIJEVOM BOKU MI JOŠ NISMO IMALI NI NEMAMO.ALI MORAMO SE NADATI DA ĆE DOĆI.

  • del_piero 09.06.2012.

    ja igram na kladionicu da ce jelavic biti najbolji strijelac reprezentacije ;) kvota 6 pa da se isposutuje... btw nisam iz Hr, vec iz komsiluka ali navijam za vas i nadam se da cete bar vi nesto ucinjet kad vec mi iz Cg nismo mogli

Komentiraj...
Vidi sve komentare