To je to što me zanima!

Modrić o Baleu: Nismo se čuli, golf mu je prva preokupacija

To je veliki hendikep za njih što ga nema, on je najbolji igrač u povijesti Walesa po meni, a morat će promijeniti način i stil igre, tvrdi hrvatski kapetan
Vidi originalni članak

Luka Modrić danas će od 20.45 sati povesti hrvatsku nogometnu reprezentaciju u još jedne kvalifikacije za Europsko prvenstvo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvi protivnik je Wales, koji je stigao na Poljud u novom ruhu. Gareth Bale oprostio se nogometa, a velški izbornik ne može računati ni na Daviesa.

POGLEDAJTE VIDEO: PROGNOZA UTAKMICE HRVATSKA - WALES

- Nismo se čuli oko utakmice, golf mu je prva preokupacija. To je veliki hendikep za njih što ga nema, on je najbolji igrač u povijesti Walesa po meni, a morat će promijeniti način i stil igre jer se dosta baziralo na njegovu kvalitetu. No svakako imaju dobrih igrača - kazao je kapetan 'vatrenih' za Dnevnik Nove TV.

Modrić je na jučerašnjoj tiskovnoj konferenciji, između ostalog, pričao o Realu, Cristianu Ronaldu i potencijalnom odlasku u mirovinu.

DEMOLIRALI NIZOZEMCE VIDEO Francuzi su 'blitzkriegom' riješili Oranje, Mbappé i društvo skinuli rekord star 70 godina! NEPOZNATO O KOVI Kovačić zaboravio da je glumio u filmu: Modrić mi je dao puno savjeta, ali ovaj najviše pamtim

- Idealno bi bilo završiti karijeru u Realu i reprezentaciji u isto vrijeme, ali vidjet ćemo što će se dogoditi. Toliko volim nogomet, uživam u njemu i to je jedan od razloga zašto toliko trajem. Otpočetka uživam u njemu, nogomet mi je sve - kazao je Luka.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • komentator Luka10 25.03.2023.

    najlakša skupina ikad, konkurencija samo wales i turska a i oni nisu nešto i 2 idu dalje sigurno, nema šanse da mi nebudemo među ta 2

  • Jo.Ka. 25.03.2023.

    Pocinje igra zivaca 😅 Ma neka , ne mozemo mi bez drame 🇭🇷

Komentiraj...
Vidi sve komentare