To je to što me zanima!

Modrić o ugovoru: Ide u dobrom smjeru, ne smijem ništa otkriti

Jedan od najboljih nogometaša svijeta Luka Modrić (35) najstariji je u svlačionici Reala, ali na terenu pokazuje kako mu godine ne smetaju. Navodi kako je još uvijek u pregovorima s klubom oko ugovora
Vidi originalni članak

I drugu godinu zaredom Španjolci će igrati završnicu superkupa s četiri momčadi. Ovaj put ne u Saudijskoj Arabiji, već u Španjolskoj.

POGLEDAJTE VIDEO: Modrić na odmoru u Zadru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić se nalazi u strašnoj formi te je nakon nešto lošije minutaže na početku sezone postao nezamjenjiv u prvoj momčadi. I ovaj put će biti veliki adut Zinedinea Zidanea.

- Nema favorita i svatko od nas četvero može pobijediti. Sergio Ramos nažalost zbog ozljeda nije na najboljoj razini, ali unatoč tome je pokazao da je sjajan igrač koji će nam pomoći doći do naslova - rekao je Modrić u najavi utakmice protiv Athletic Bilbaa.

MESSI JE PRVI Bravo, majstore! Modrić treći najbolji playmaker desetljeća

Pozitivan je Modrić i oko nadolazećih utakmica te je zadovoljan s trenutnom situacijom u kojoj se nalazi.

- Osobno u svom režimu nisam ništa puno promijenio, puno treniram i izvan kluba te se stvarno želim natjecati i pokazati kako godine nisu problem. Bitno je ono što pokazujem na terenu  i tome se zaista radujem. Mislim da na ovoj razini mogu igrati još nekoliko godina - rekao je Modrić.

Luki aktualni ugovor istječe na ljeto, iz kluba su stizale informacije kako bi trebao produžiti na još godinu dana, ali zasad službene potvrde nema.

NEPOZNATA SNIMKA Dan kad je i Luka Modrić plesao i slavio s Balićem, Metličićem...

- Razgovaram s klubom i sve ide u dobrom smjeru. Zadovoljan sam kako se situacija razvija, ali ne mogu reći ništa više.

Luka smatra da su svi igrači važni i da su jako dobroj formi. 

- Trener će svima pružiti mogućnosti, kao što je to i do sada radio. Osjećam se dobro. Tri dana smo u Malagi, čeka nas važna utakmica, ali smo se dobro pripremili.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mentalist1 14.01.2021.

    Mislim da ce produziti na jos 2 godine, pa kraj karijere. Takvog igraca nasa reprezentacija vise nikad nece imati, steta sto se blizi kraj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare