To je to što me zanima!

Modrić opet u prvom sastavu Reala koji je sve bliže naslovu. Ancelotti odmarao glavne igrače

Real Madrid ima 14 bodova više od Barcelone pet kola prije kraja prvenstva, a Luka Modrić treću je uzastopnu utakmicu u La Ligi počeo u prvoj postavi 'kraljevskog kluba'
Vidi originalni članak

Real Madrid je u izmiješanom sastavu došao do pobjede od 1-0 u 33. kolu La Lige protiv Real Socideda, a jedino gol zabio je Arda Guler u 29. minuti. Trener "kraljevskog kluba", Carlo Ancelotti, odmarao je glavne igrače poput Viniciusa, Judea Bellinghama, Federica Valverdea i Rodryga... Ali Luka Modrić igrao je do 84. minute kada ga je zamijenio Lucas Vasquez.

Modrić je svaku od posljednje tri utakmice Reala u La Ligi počeo od prve minute, u posljednje vrijeme dobiva sve veću minutažu kod Carla Ancelottija.

SPREMAN ZA NOVU UTAKMICU VIDEO Maestro je naoštrio oružje! Real se hvali novom Modrićevom majstorijom...

'Vatreni' je ušao s klupe u uzvratu četvrtfinale Lige prvaka protiv Manchester Cityja, ali je i u toj utakmici pokazao kako se može podrediti momčadi i napraviti promjenu.

Real će u utorak (21 sat) igrati prvu utakmicu polufinala Lige prvaka protiv Bayerna. Madridski klub trenutačno ima 14 bodova više od drugoplasirane Barcelone koja je i odigrala utakmicu manje. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • strmi007 27.04.2024.

    Hala Madrid!!!!

  • strmi007 27.04.2024.

    Hala Modrid!!!

  • darac0912 27.04.2024.

    Baš me zanima kad je Luka zadnji puta hebavo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare