To je to što me zanima!

Modrić posvetio dirljivu poruku Baleu: Kakva karijera, prijatelju moj. Najviše smo sezona dijelili

Suigrač s kojim sam podijelio najviše sezona. Kakva karijera, moj prijatelju! Bilo je sjajno igrati s tobom za Real Madrid i Tottenham. Uživaj u mirovini, napisao je Modrić
Vidi originalni članak

Velški reprezentativac Gareth Bale (33) u ponedjeljak je na društvenim mrežama objavio da se oprašta od klupskog i reprezentativnog nogometa. Bale se umirovio iako mu je ugovor s LA Galaxyjem bio aktivan te je istaknuo da mu je ovo bila najteža odluka u dosadašnjoj karijeri. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Velšanin se proslavio u Tottenhama iz kojeg je 2013. godine prešau Real Madrid  za koji je odigrao 258 utakmica i zabio 106 golova uz 67 asistencija. 

U 'kraljevskom' klubu igrao je s hrvatskim kapetanom Lukom Modrićem koji mu je na Instagramu posvetio objavu povodom njegovog umirovljenja. 

"Suigrač s kojim sam podijelio najviše sezona. Kakva karijera, moj prijatelju! Bilo je sjajno igrati s tobom za Real Madrid i Tottenham. Uživaj u mirovini", poručio je Modrić uz objavu nekoliko fotografija sebe i Balea.

Upravo je Modrić Baleov suigrač s kojim je odigrao najviše utakmicu i koji mu je namjestio najviše golova. Zajedno su odigrali 301 utakmicu, a Luka je Baleu asistirao 14 puta dok je Velšanin našem kapetanu dva puta. 

Za velšku reprezentaciju odigrao je ukupno 111 nastupa te zabio 40 golova. S Walesom je nastupio i na Svjetskom prvenstvu u Katru 2022. godine, a ispali su u trećem kolu grupne faze od Engleske.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Steve01 10.01.2023.

    ma nula i jedan i drugi, vrh je Messi i Suarez

  • AnarhosindikaIist 10.01.2023.

    Bale mi je uvijek bio u fokusu zbog nogometne vještine, ali i posebnog karaktera.

  • poŠČenjak 10.01.2023.

    Ko bi rekao da se Modrić njega sječa!))

Komentiraj...
Vidi sve komentare