To je to što me zanima!

Modrić prema Marci 4. najbolji u momčadi: 'Dao je ritam Realu'

Nogometaši Real Madrida izgubili su od Šahtara kod kuće 3-2, a Modrić je zabio gol za 'kraljeve'. Prvo je poluvrijeme bilo za zaborav, a u drugom je Luka pokrenuo Madriđane
Vidi originalni članak

Zabio je spektakularan gol koji je dao nadu u povratak. Zamijenjen je u 69. minuti. U prvom poluvremenu je igrao povučeno, a u drugom dijelu je bio vođa momčadi. Ne samo zbog gola, već zbog ritma koji je dao igri cijele momčadi, objavila je Marca i tako opisala kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luku Modrića nakon poraza Reala u novoj sezoni Lige prvaka. Ukrajinski Šahtar iznenadio ih je na stadionu Alfreda di Stefana sa 3-2 (3-0).

VAR 'UZEO' BOD U FINIŠU Rezerve Šahtara srušile su Real! Nije pomogla ni bomba Modrića

Luka je zabio prvi gol Reala u nastavku i pokrenuo 'kraljeve', ali do kraja utakmice Real nije uspio doći do boda. Modrić je prekrasno potegnuo s 25 metara od gola, dok je Junior Vinicius pet minuta kasnije dao dodatni vjetar u leđa Realu koji je do kraja susreta zabio i treći gol, ali ih je ražalostio VAR.

POGLEDAJTE VIDEO: Životna priča Luke Modrića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Suci su odlučili da je zaleđe prethodilo golu Federica Valverdea u drugoj minuti sudačke nadoknade pa je na kraju ukrajinski klub odnio kući velika tri boda. Također, čitatelji Marce odlučili su kako je najbolji pojedinac Reala na utakmici bio Junior Vinicius.

- Izašao je na teren i zabio nakon 10 sekundi. Dao je Realu novu dimenziju u napadu te su tad bili naelektriziranija momčad. Bilo bi izjednačeno da nije bio u zaleđu kod Valverdeova gola, a prema prikazanom, zaslužuje igrati - stav je španjolskog lista.

VIDEO: KAKVA GOLČINA! Pogledajte Modrićev eurogol i komične reakcije obrane Reala

Drugi je na toj listi bio golman Thibaut Courtois, dok je ispred Modrića prema mišljenju čitatelja bio i Benjamin Mendy na bočnoj poziciji. Daleko su najgori bili Marcelo, Eder Militao i Luka Jović za koje su napisali kako s ovakvom razinom igre ne mogu nastupati na europskoj razini.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kiljac 22.10.2020.

    Gospodo draga znate li vi gdje igra benjamin mendy???🤣 momak se zove ferland mendy joj boze

  • markospil 22.10.2020.

    pa normalno je da se najbolji ili tzv najbolji igrac povuče sa terena...haha...valjda su ga povukli da daje ostalima instrukcine kako utajiti porez...tu je stvarno najbolji

  • valentina marić 22.10.2020.

    ono golčina je šta jest jest!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare