Obavijesti

Sport

Komentari 23

Pogledajte Modrićev eurogol i komične reakcije obrane Reala

Pogledajte Modrićev eurogol i komične reakcije obrane Reala

U samo 45 minuta Courtois je tri puta vadio loptu iz mreže. Zadnji se put to dogodilo prije 20 godina kad im je tri gola do poluvremena na Bernabeuu zabio minhenski Bayern. Šahtar je slavio 3-2 (3-0)

VIDEO

Trinaest minuta u prvom poluvremenu bilo je dovoljno da Šahtar tri puta probije 'kraljevsku' obranu! Prvo je Kornilienko ispremiješao obrambene trupe Zinedinea Zidanea i nekako asistirao za Tetea koji je načeo 'kraljeve'! Nisu se ni snašli nogometaši iz Madrida, a Thibaut Courtois je već drugi put razočarano vadio loptu iz mreže.

POGLEDAJTE VIDEO: Životna priča Luke Modrića

Pokretanje videa...

luka modrić 02:37
Rezerve Šahtara srušile su Real! Nije pomogla ni bomba Modrića
Rezerve Šahtara srušile su Real! Nije pomogla ni bomba Modrića

Varane je htio najbolje, ali je nakon jednog ubačaja jako loše reagirao i skrenuo loptu u svoju mrežu. A u 42. minuti tuš je otišao na najhladnije. Ogromna rupa nastala je u obrani 'kraljeva' a odlično je to iskoristio i raširio Tete te samo petom ostavio za Solomona koji je pogodio za veliko veselje na poluvremenu.

Champions League - Group B - Real Madrid v Shakhtar Donetsk

Nismo u mogućnosti objaviti vezane videozapise zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Prvi gol Šahtara možete pogledati OVDJE, drugi OVDJE, a treći OVDJE.

Nisu znali realovci što ih je snašlo, a prvi je to put nakon 15 godina da su primili tri gola u prvom poluvremenu nakon što im se to dogodilo u gostima kod Lyona, odnosno 20 godina otkako su primili tri gola kod kuće protiv Bayerna u prvih 45 minuta. Ali nisu očajavali nego krenuli još snažnije u drugo poluvrijeme.

Champions League - Group B - Real Madrid v Shakhtar Donetsk

A tko će ih drugi povesti nego li - Luka Modrić! Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije odlično si je stvorio malo prostora i prekrasno pogodio s 25 metara od gola, a Trubin je loptu samo ispratio pogledom. Zanimljivo, Modrić se ovim golom upisao u povijest "kraljevskog kluba" postavši tek četvrti igrač koji je zabio gol u Kupu ili Ligi prvaka s 35 ili više godina. Prije njega to je uspjelo tek velikanima Alfredu Di Stefanu, Ferencu Puškašu i Pacu Gentu.

Nastavili su 'kraljevi' u istom ritmu pa je i Junior Vinicius pogodio desetak sekundi nakon što je ušao u igru za vraćanje Reala u život.

Modrićev eurogol možete pogledati OVDJE, a ekspresni gol Viniciusa Juniora OVDJE.

Champions League - Group B - Real Madrid v Shakhtar Donetsk

Federico Valverde u posljednjim minutama zabio je treći gol za Real, ali suci su ga poništili pregledom snimke jer je Vinicius Junior ometao gostujućeg golmana iz zaleđa. Ukrajinci su tako bez deset standardnih igrača zaraženih korona virusom napravili naizgled nemoguće i osvojili sva tri boda u Madridu...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov