To je to što me zanima!

Modrić se pohvalio Rimčevim biciklom, sliku mu komentirao i naš slavni glumac: 'Koja pila!'

Greyp biciklima oduševljeni su brojni nogometaši, pa tako i Modrićev bivši suigrač Sergio Ramos, a Luki je sliku komentirao i naš glumac Luka Peroš poznat po ulozi u Netflixovoj seriji 'Money Heist'
Vidi originalni članak

Proizvodi hrvatskog poduzetnika Mate Rimca iz dana u dan sve više dospjevaju pod svjetla reflektora.

Tek dan nakon što je objavljen video na kojem Rimčeva Nevera ostavlja Teslu Plaid S u oblaku prašine, javio se i hrvatski nogometaš Luka Modrić s jednim drugim Rimčevim proizvodom.

ZAR STE SUMNJALI? VIDEO Obračun koji ste čekali: Nevera protiv najjače Tesle S

Najbolji hrvatski nogometaš na svom je Instagram profilu objavio fotografiju iz noćne vožnje Madridom u kojoj je bio s biciklom marke Greyp. Greyp Bikes je Rimčeva tvrtka koja proizvodi električne bicikle.

Ovaj model sa slike, Greyp G6X, dio je limitirane serije, a može dosegnuti maksimalnu brzinu od 45 kilometara na sat. Težak je tek 25 kilograma.

Greyp G6.X je proizveden u 100 primjeraka te je napravljen u čast automobilske baštine Greyp Bikesa. Budući da je tvrtka nastala iz odjela unutar Rimac Automobila, Greyp je slijedio put proizvodnje super automobila i sastavio bicikl samo od najboljih komponenata kao što su Öhlins vilica i stražnja suspenzija, Magura kočnice, bežični nosač sjedala i mjenjač te set karbonskih kotača. Bicikl također sadrži legendarnu bateriju od 700 Wh i motor s ogromnim okretnim momentom od 90 Nm.

Ranije se s Greyp biciklom slikao i Modrićev sad već bivši suigrač, Sergio Ramos.

Sliku mu je komentirao i slavni hrvatski glumac Luka Peroš, poznat po ulozi u Netflixovoj seriji 'Money Heist'. Napisao je: 'Koja pila!'

Idi na 24sata

Komentari 68

  • okii 20.08.2021.

    taj bicikl kosta 14 tisuca eura... dobri su za nas i oni po tisucu eura... i malo su brzi...

  • Ivo ća ti ga zadivo! 20.08.2021.

    Luka ponesi mobitel sa sobom u slučaju da zaboraviš kuda si krenuo da možeš zvati u pomoć.. :)

  • krao_sam 20.08.2021.

    pravi Bosanac će si kupiti starog bmw-a za te novce i divljati sa ostalim članovima plemena .

Komentiraj...
Vidi sve komentare