To je to što me zanima!

'Modrić u padu zadnjih godinu dana, u Realu ga žele prodati'

Španjolski menadžer François Gallardo, poznat po zanimljivim i uglavnom neistinitim napisima o transferima, sada tvrdi kako će se Real riješiti devet igrača
Vidi originalni članak

Real Madrid želi prodati Luku Modrića jer su njegove igre u posljednjih godinu dana dosta pale. Ako nisu, demantirajte to, otkrio je španjolski menadžer François Gallardo u tekstu za portal Fichajes.

Gallardo, koji se "proslavio" navodima kako Real Madrid želi dovesti Marija Mandžukića, da će Messi na ljeto 2013. otići iz Barçe te da se Modrić nije snašao i odlazi iz Reala, i to zbog supruge koja se nije snašla u Madridu, sada opet "briljira".

Tvrdi kako će Florentino Pérez želi promijeniti momčad "kraljevskog" kluba iz temelja, zbog čega će prodati čak devetoricu igrača, među kojima su Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Álvaro Arbeloa i Lucas Vázquez.

Kapetan Ramos produžio je ugovor s Realom do 2020. godine, ali Pérez bi prihvatio ponudu između 60 i 80 milijuna eura. Sergio želi otići u klub kojega preuzme Pep Guardiola, tvrdi "dobro informirani" Gallardo.

Idi na 24sata

Komentari 115

  • Marko Pejić 07.01.2016.

    ako ce vec prelaziti , najbolje bi bilo u bayernu

  • bax212 07.01.2016.

    konacno modric napolje iz reala, vrijeme je i bilo, najbolji vezni igrac, nije ni v od veznog igraca, vise u realu vratar ima asistencija nego modric

  • Mali Tomicallomica 07.01.2016.

    Glupost ja ne volim reala ali gleda sam ih vise puta I sad proti Valencije.Modric uvijek medju najboljim ili najbolji a sad sta je bio povrijedjen dva puta duze prosle sezone nije on kriv.

Komentiraj...
Vidi sve komentare