To je to što me zanima!

Modrić u zagrljaju Argentinaca: Pogledajte kako su tješili Luku

Našem kapetanu koju riječ podrške, utjehe i zagrljaja nakon utakmice pružili su i protivnici. Iako, još će uvijek mnoge peći odluka suca Orsata kada je dosudio kazneni udarac za Argentinu. Peći će i Luku
Vidi originalni članak

I njemu je, baš kao i Lionelu Messiju, ovo bila zadnja prilika da postane prvak svijeta. Jedan je, nažalost, morao ostati bez iste, Luka Modrić i Hrvatska izgubili su u polufinalu Svjetskog prvenstva, dok će Messi i Argentina u nedjelju igrati za naslov svjetskih prvaka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Modrić je protiv Argentine odigrao 80 minuta, a kada je izlazio iz igre, i tribine Lusaila, na kojima su dominirali Argentinci, pokazale su što misle o hrvatskom maestru. Svi su se ustali i zapljeskali, i Hrvati i Argentinci i oni neutralni.

ARGENTINA U FINALU Argentinski mediji: Razbili smo momčad koja se hvalila da ima najbolji vezni red na svijetu HOĆE LI KUĆI KAO POBJEDNICI? Ćiro je broncu osvojio nakon što je potjerao igrače iz autobusa!

Našem kapetanu koju riječ podrške, utjehe i zagrljaja nakon utakmice pružili su i protivnici. Iako, još će uvijek mnoge peći odluka suca Orsata kada je dosudio kazneni udarac za Argentinu. Peći će i Luku.

- Nije bio penal, prije toga je trebao biti korner za nas. Nakon toga je sudio nepostojeći penal i to je prelomilo utakmicu jer smo do tada kontrolirali utakmicu, falilo nam je malo gore da budemo opasniji, ali nisu nam stvarali probleme do tog penala. Ali eto opet se sudio, onda je došao taj gol gdje su imali sreće s odbijanjem lopti. Bilo je teško poslije, to je to...

POGLEDAJTE VIDEO Argentinci u deriliju: Tresao se Buenos Aires nakon pobjede KAKO SU IGRALI? 'Vatreni' nemoćni, od Modrića bi nepravedno bilo tražiti više SPORNA ODLUKA SUCA 'Orsato je postavljen loše, trči po petama da prikrije šepanje. Livaković je dobio u međunožje'

Argentinska televizija Deportiv prenijela je i dodatak:

- Inače ne pričam o sucima, ali nemoguće je to izbjeći. On je jedan od najgorih sudaca koje poznajem i ne govorim sam oo danas. Ranije mi je sudio i nisam imao dobro sjećanje na njega. On je katastrofa!

POGLEDAJTE ANALIZU UTAKMICE: VATRENI GLAVU GORE!

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 14.12.2022.

    kaj se tiče drugog gola (kasnije sam prestao gledati), meni je neshvatljivo da njihov igrač primi loptu na našoj polovici igrališta, pretrči cijelu drugu polovicu, prate ga 3-4 naša igrača i svi ga samo gledaju, nitko da mu se ne baci u noge ili bilo što pokuša napraviti. Neshvatljivo.

  • HR100% 14.12.2022.

    Jbo vam Messi mater.... Jedva čekam da prestane igrat nogomet pun mi ga je k

  • eva60 14.12.2022.

    Teško se pomirit ali u toj žalosti treba biti i velik, a to je priznati da su Argentinci bili bolji, podsjećaju na nekadašnju Njemačku koju su zvali stroj. I tu staje priča. Svatko svoje voli, ali slušajući komentatore i naše i strane nismo se pokazali. Falilo je ono nešto, možda je to i naš maksimum barem za sada i na tome čestitka

Komentiraj...
Vidi sve komentare