To je to što me zanima!

Modrić u žestokoj raspravi sa sucem: 'Zašto si takav prema meni? Ništa ti ne smijem reći'

Kriterij Guillerma Cuadre Fernándeza nije odgovarao igraču Reala, njegova momčad dobila je dotad dva žuta, a protivnik nijedan. Luku su snimili kako se obraća sucu
Vidi originalni članak

Luka Modrić odigrao je 70 minuta u pobjedi Real Madrida kod Cadiza u 14. kolu La Lige (3-0), asistirao pritom za jedan gol, a onda izašao iz igre držeći se za mišić. 

Situacija po svemu sudeći nije ozbiljna, trener Carlo Ancelotti otkrio je da se najvjerojatnije radi o umoru. Modrić je u osam dana triput zaredom bio starter, odigrao 174 od mogućih 180 minuta za reprezentaciju.

POGLEDAJTE VIDEO: "Luka igra kao da mu je 25"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prije izlaska iz igre, tijekom drugog poluvremena, Modrić je oštro raspravljao sa sucem Guillermom Cuadrom Fernándezom koji mu očito nije dozvoljavao da komentira odluke.

- Nisam ništa prosvjedovao. Ali možeš li se tako odnositi prema meni - rekao je Modrić na snimci koju je objavila televizija Movistar Plus.

- Triput sam ti prigovorio, ali nikad ti nisam pokazao nepoštovanje. A ja ne smijem govoriti - nastavio je Luka.

Cuadra Fernández dao je dva žuta realovcima u prvom dijelu (Federico Valverde i Ferland Mendy), dok igrači Cádiza nisu dobili nijedan.

U zadnjem El Clásicu koji je Real dobio u Barceloni uz Modrićevu asistenciju isti je sudac bio zadužen za VAR i nije se oglasio po pitanju mogućeg penala Ronalda Araúja na Eduardu Camavingi. Istu je dužnost obavljao i na utakmici Atlética i Reala (3-1), gdje nije upozorio suca na mogući faul nad Judeom Bellinghamom prije gola Álvara Morate, piše Marca.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • MatijaKezele 27.11.2023.

    Zamisli Realovac plače na suca, vas treba krast idućih 20 godina barcu 10 da bi sve bilo pravedno

  • mrTrobec 27.11.2023.

    Kako se je uspija sitit

  • 27.11.2023.

    Vidi ovoga sto ima profil kao VC-ovi po Austriji sto se propinje na zadnje nogeClanka nema na 24 di ovaj servo nekoristi priliku da nesto napise protuv svega Hrvatskog,GoHome priko Drine,ali bez Hrvatskog traktora

Komentiraj...
Vidi sve komentare