To je to što me zanima!

Modrića dirnuli navijači: Ovo je sladak poraz, navikli smo patiti. Čuti svoje ime s tribina je ponos

'Predaja nije bila opcija. Mislim da i kod 0:3 nismo igrali loše, ali Chelsea je odigrao fantastično i ostalo nam je jedino da se borimo do kraja. Bili smo uvjereni da možemo preokrenuti rezultat', rekao je presretni Modrić
Vidi originalni članak

Ogroman je ponos čuti navijače kako kliču moje ime, cijenim naklonost, od prvog dana kada sam stigao ovdje, pokušavam to vratiti na terenu pomažući momčadi i pobjeđujući, rekao je Luka Modrić (36) nakon poraza od Chelseaja (2-3), ali prolaska u polufinale Lige prvaka.

JOŠ JEDNA NOĆ ZA PAMĆENJE I suigrači se klanjaju hrvatskom maestru: Ovo je čudesno. Igra kao da je najmlađi u momčadi

Dres 'kraljevskog kluba' nosi još od 2012. godine, a svojevremeno su ga navijači proglasili najgorim pojačanjem Reala, ali on je samo spustio glavu i nastavio raditi da bi svima pokazao kako su u krivu. S godinama je to i napravio, od omraženog lika postao je miljenik navijača i 'motor' momčadi Reala.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Opet je nevjerojatna noć, sjajna utakmica na Bernabeuu. Ovo je poraz koji ima jako sladak okus, patili smo, ali nismo se predali. Predaja nije bila opcija. Mislim da i kod 0:3 nismo igrali loše, ali Chelsea je odigrao fantastično i ostalo nam je jedino da se borimo do kraja. Bili smo uvjereni da možemo preokrenuti rezultat. Trener je napravio neke izmjene koje su donijele preokret u igri i presretni smo - rekao je Modrić.

Bila je to prava drama na Santiago Bernabeuu, još u 80. minuti imao je Chelsea 3-0 i prolazak u polufinale, ali onda se ukazao, a tko drugi nego maestro Luka, nevjerojatnom vanjskom pronašao Rodryga koji je lijepo zabio i poslao utakmicu u produžetke gdje je sve prelomio Karim Benzema. Nagradu za najboljeg igrača utakmice dobio je upravo Luka.

VIDEO Pogledajte čudesnu Modrićevu asistenciju koja je spasila Real

- Navikli smo patiti. To nam se često događalo već.  Bayern, Juve, Ajax, još puno utakmica, Schalke... Danas je opet bila noć patnje, bitno je da smo prošli. Pokazali smo karakter i ovo je pobjeda cijele momčadi - objasnio je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije pa se osvrnuo na polufinale u kojem ih čeka gradski rival Atletico ili Manchester City i svoj ostanak u Madridu:

- Idem korak po korak, iz godine u godinu i vidjet ću kako se osjećam i koliko još mogu igrati na ovoj razini. Što se tiče protivnika u polufinalu, jako teško pitanje. Ako želite osvojiti Ligu prvaka, morate pobijediti sve momčadi, nije važno - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 13.04.2022.

    Ponisten cisti gol , nenamjerno igranje rukom i naravno kad je real u pitanju to se ne priznaje . Zalosno

  • 13.04.2022.

    Nadam se da će odigrat još koju i za dinamo. Sjećam se kako se popeo na sjever ,stao na ogradu uzeo megafon i pjevao " Muku muče da nas spriječe" ,"Nikome nije lepše nego nam", "nedamo maksimir".

  • el magnifico 13.04.2022.

    Real je preiskusna ekipa i jednostavno zna igrati Ligu prvaka. Nema izgubljene utakmice... Kao da imaju rješenje svaki put kad ih se dovede u nezgodnu situaciju... Daj im 3 gola, oni će nać načina da se vrate. To je klub koji želi pobjede i trofeje... Igraju najbolji i svaka sezona se računa, nema isprika tipa Luka ili Benzema imaju previše godina, treba raditi remont, nema, naprosto dok znaš i moš igrat igraš ... Ponekad igra pati u ljepoti i ponekad se doimaju slabije, ali povijest ipak pamti samo prvake, a oni to stalno žele. Iskreno, ne vjerujem da City može ugroziti Reala, i to je klub kojem uvijek nešto fali u Ligi prvaka. Koliko god zvučalo otrcano, ali igra se na 2 utakmice, Real se zna nositi sa svima, al drugi teško s Realom... Nije slučajno da na ove načine ispada i PSG i Chelsea. Reala možeš nadigrat, ali ga ne možeš izbaciti tek tako. A za Luku se ne treba više ništa pisati... Čovjek će otići u povijest kao jedan od najboljih igrača svih vremena... Kompletan je, stalno čini razliku i uz to sve niže uspjehe i trofeje i jednostavno ne staje. Doktorirao je ovu igru, zna sve i nebitno tko je sa druge strane, on ima rješenje za njega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare