To je to što me zanima!

'Mogli smo se približiti Dinamu, nekome to očito ne odgovara'

Nezadovoljni smo suđenjem jer penal nije postojao, ali smo nezadovoljni i izjavom povjerenika, koji je svoj stav opravdao time kako isto misli 'šira stručna javnost'
Vidi originalni članak

Ne stišava se nezadovoljstvo Hajduka suđenjem Frana Jovića u nedjeljnom ogledu s Istrom. Smatraju se oštećenima, ali i upozoravaju kako je delegiranje suca iz Zagreba za vrlo važnu utakmicu Hajduka potpuno neprihvatljivo.

- Delegiranje sudaca bez dubljeg promišljanja nije dobro. Ne može utakmicu, koja na neki način odlučuje o prvaku, nama suditi sudac iz Zagreba - kaže predsjednik Hajduka Marin Brbić i dodaje:

- Ne mislim da će se nešto promijeniti nakon ovog mog istupa, nisam optimist, ali moram upozoriti da delegiranje sudaca mora biti razumnije. Događaju se pogreške i na drugim utakmicama, evo i Kramarić je igrao rukom prije nego je dao gol Dragovoljcu, ali ponavljam, treba dobro promisliti prilikom delegiranja.

Brbić ne krije nezadovoljstvo, jer je po njemu Hajduk zaustavljen u trenutku kad je mogao zaprijetiti Dinamu.

- Nezadovoljni smo suđenjem jer penal nije postojao, ali smo nezadovoljni i izjavom povjerenika, koji je svoj stav opravdao time kako isto misli 'šira stručna javnost'. Ako izbornik U-19 Zoran Vulić kaže da nije bio penal, i ako isto ponovi igrač Istre Ante Batarelo, na kojem je taj prekršaj navodno napravljen, onda mi nije jasan taj pojam 'šira stručna javnost'.

Brbiću je jasno kako je pitanje naslova prvaka praktično riješeno.

- Vrlo vjerojatno je gotovo. Tenzije su kod nas pale i šteta je što se to dogodilo. Za sedam dana nam dolazi Dinamo, pokušat ćemo sve da pobijedimo, ali... Bili smo u dobrom raspoloženju, u dobroj prilici da se pobjedom približimo na svega tri boda, no nekome to očito ne odgovara.

Ljute ga i najavljene kazne Tudoru i pogotovo Vučeviću.

- Nadam se da neće kazniti i mene, jer mi nije do kazne. Ali ako me kazne zbog ovih riječi, što ću, i to je za ljude.

'Dalmacija mora dobiti više od regionalnog kampa'

Nije predsjednik Hajduka zadovoljan ni odnosom HNS-a prema Hajduku i Dalmaciji.

- Pravo HNS-a je da gradi kamp gdje misli da je to najbolje, ali na ovaj način se određuju da su više Nogometni savez Zagreba, nego cijele Hrvatske. Dalmacija mora dobiti više od regionalnog kampa. Šuker optužuje Baldasara i mene da svojim izjavama dijelimo Hrvatsku na sjever i jug, a meni se čini da to čini on, a ne mi - zaključio je predsjednik Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • IgorMalčić 14.03.2014.

    Brbiću,daj se više ne blamiraj sa ovako glupim izjavama jer po tebi svi penali koji se sude protiv hajduka su nepostojeći a oni koji su za hajduk su postojeći(protiv Rijeke su po vama bila sva 3)smješan si ti neki lik,više mi pašeš u mastercheff za onim pultom i pregačom..

  • Hary_1 14.03.2014.

    neke izjave čelnika hajduka stoje, i ja osobno držim da ima tu dosta istine, no međutim činjenica je da hajduk nema kalitetu ugroziti dinamo, i to će još dugo trajati, sve dok hajduk ne stne na čvrste noge, a kada će to biti, to je pitanje za iste te čelnika. Po meni je čak i u ovom trenutku rijeka jača i stabilnija od hajduka. Bez penez nema niti nogometa, jer smo se odrekli omladinskog pogona.

  • Pivica velika 14.03.2014.

    Tuga s juga !!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare