Obavijesti

Sport

Komentari 82

'Mogli smo se približiti Dinamu, nekome to očito ne odgovara'

'Mogli smo se približiti Dinamu, nekome to očito ne odgovara'
1

Nezadovoljni smo suđenjem jer penal nije postojao, ali smo nezadovoljni i izjavom povjerenika, koji je svoj stav opravdao time kako isto misli 'šira stručna javnost'

VIDEO

Ne stišava se nezadovoljstvo Hajduka suđenjem Frana Jovića u nedjeljnom ogledu s Istrom. Smatraju se oštećenima, ali i upozoravaju kako je delegiranje suca iz Zagreba za vrlo važnu utakmicu Hajduka potpuno neprihvatljivo.

- Delegiranje sudaca bez dubljeg promišljanja nije dobro. Ne može utakmicu, koja na neki način odlučuje o prvaku, nama suditi sudac iz Zagreba - kaže predsjednik Hajduka Marin Brbić i dodaje:

- Ne mislim da će se nešto promijeniti nakon ovog mog istupa, nisam optimist, ali moram upozoriti da delegiranje sudaca mora biti razumnije. Događaju se pogreške i na drugim utakmicama, evo i Kramarić je igrao rukom prije nego je dao gol Dragovoljcu, ali ponavljam, treba dobro promisliti prilikom delegiranja.

Brbić ne krije nezadovoljstvo, jer je po njemu Hajduk zaustavljen u trenutku kad je mogao zaprijetiti Dinamu.

- Nezadovoljni smo suđenjem jer penal nije postojao, ali smo nezadovoljni i izjavom povjerenika, koji je svoj stav opravdao time kako isto misli 'šira stručna javnost'. Ako izbornik U-19 Zoran Vulić kaže da nije bio penal, i ako isto ponovi igrač Istre Ante Batarelo, na kojem je taj prekršaj navodno napravljen, onda mi nije jasan taj pojam 'šira stručna javnost'.

Brbiću je jasno kako je pitanje naslova prvaka praktično riješeno.

- Vrlo vjerojatno je gotovo. Tenzije su kod nas pale i šteta je što se to dogodilo. Za sedam dana nam dolazi Dinamo, pokušat ćemo sve da pobijedimo, ali... Bili smo u dobrom raspoloženju, u dobroj prilici da se pobjedom približimo na svega tri boda, no nekome to očito ne odgovara.

Ljute ga i najavljene kazne Tudoru i pogotovo Vučeviću.

- Nadam se da neće kazniti i mene, jer mi nije do kazne. Ali ako me kazne zbog ovih riječi, što ću, i to je za ljude.

'Dalmacija mora dobiti više od regionalnog kampa'

Nije predsjednik Hajduka zadovoljan ni odnosom HNS-a prema Hajduku i Dalmaciji.

- Pravo HNS-a je da gradi kamp gdje misli da je to najbolje, ali na ovaj način se određuju da su više Nogometni savez Zagreba, nego cijele Hrvatske. Dalmacija mora dobiti više od regionalnog kampa. Šuker optužuje Baldasara i mene da svojim izjavama dijelimo Hrvatsku na sjever i jug, a meni se čini da to čini on, a ne mi - zaključio je predsjednik Hajduka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...
OTVORIO DUŠU

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...

Sjeli smo na jednom divnom mjestu u Indian Wellsu. Lijepo smo popričali. O teških pet godina naše suradnje i o svemu što se događalo, od korone i svega, rekao je Ivanišević o prekidu suradnje s Novakom Đokovićem
VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.