To je to što me zanima!

Mogući problemi za Inter: Četiri zaražena, Broz i Perja u izolaciji

Nakon što su pobjedom protiv gradskog rivala i konkurenta za Scudetto Milana (3-0) preuzeli vrh Serie A, nogometaši Intera zavšili su u izolaciji jer su se korona virusom zarazili članovi kluba s kojima su se družili
Vidi originalni članak

Imaju četiri boda prednosti na vrhu Serie A, a sad bi mogli imati i - problema. Naime, nedugo nakon pobjede na San Siru (3-0) u klub su stigle vijesti kako su četiri člana uprave te jedan trener Intera zaraženi korona virusom. 

To su sportski predsjednik Giuseppe Marotta, sportski direktor Piero Ausilio, izvršni predsjednik Alessandro Antonello i klupski odvjetnik Angelo Capellini. Nije poznato samo ime trenera koji je zaražen jer bi se to kosilo sa zakonom o zaštiti podataka. 

TRICA U MREŽI MILANA Perišić asistirao, Inter pregazio 'rossonere' i odvojio se na vrhu

Kako su zaraženi bili u kontaktu s igračima, cijela je momčad završila u desetodnevnoj samoizolaciji u klupskom kampu pa tako i naši Marcelo Brozović i Ivan Perišić s time da je Broz već prebolio korona virus. Cijela momčad i stručni stožer idu na testiranje o čijem će rezultatu ovisiti i daljnje postupanje.

U nedjelju bi 'nerazzurri' trebali na domaćem terenu igrati protiv Genoe, a mogli bi ih dočekati u krnjem sastavu ili bi se susret mogao odgoditi. Naravno, postoji i mogućnost kako se nitko nije zarazio, ali to će pokazati testovi. Sigurno je samo da nogometaši Intera ne treniraju sve dok ne stignu negativni testovi.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • skyvision 25.02.2021.

    jesu li zivi,jel ozbiljno,zna li se sta

  • igipop75 25.02.2021.

    Forza Milan!

Komentiraj...
Vidi sve komentare