To je to što me zanima!

Mönchengladbach se dogovorio s Beljom, Osijeku milijuni...

Navodno je pristao na četverogodišnji ili petogodišnji ugovor s Borussijom. Osijek za stasitog napadača i mladog reprezentativca Hrvatske traži između šest i 10 milijuna eura
Vidi originalni članak

Dion Drena Beljo (20) blizu je transfera u Borussiju Mönchengladbach, javlja njemački Sky!

POGLEDAJTE VIDEO: Osijek na pripremama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Isti izvor navodi kako je Beljo sve usmeno dogovorio s njemačkim prvoligašem. Ugovor s Osijekom ima do ljeta 2025.

Navodno je pristao na četverogodišnji ili petogodišnji ugovor s Borussijom. Osijek za stasitog napadača i mladog reprezentativca Hrvatske traži između šest i 10 milijuna eura.

DARIO BEL Osječki sudac dijelit će pravdu u najvećem hrvatskom derbiju MOMČAD KOLA Iz velike četvorke samo jedan igrač, Istrin Alžirac kao Eduok

Dion Drena Beljo velika je želja trenera Borussije Daniela Farkea (45). Spomenuti strateg vidi ga kao idealnu zamjenu za švicarskog golgetera Breela Embola, koji je za 12 milijuna eura ovog ljeta preselio u Monaco.

Beljo je nedavno pristupio njemačkoj agenciji Roof, koja u svom portfelju ima uglavnom igrače iz Bundeslige, ali i nekoliko svjetskih kapitalaca poput Manea, Havertza, Gnabryja, Ter Stegena. 

Sky navodi da za Belju postoji i interes nekoliko top klubova iz Italije, Engleske i Njemačke. Ako ga neki top klub uzme, Beljo će na posudbu, a tu Mönchengladbach vidi svoju šansu odnosno plan B, stoji u tekstu spomenutog izvora.

MIRLIND DAKU Osječki 'deja vu': Zabija samo igrač koji je danas na posudbi! KRAJ ROKA Legenda Reala stiže Vrsaljku, Stipe Perica vratio se u Belgiju

POGLEDAJTE NOVU NAVIJAČKU PJESMU

Idi na 24sata

Komentari 25

  • NIKE 12.08.2022.

    Šteta je otići nakon jedne dobre sezone, mada je rizik ostati u trenutno klimavom Osijeku.

  • kamenjarac na kvadrat 11.08.2022.

    Beljo je igrao u Istri a u Osijeku se ugasio.

  • nohname 11.08.2022.

    I bolje za njega, u Osijeku je trenutno loša i nezdrava atmosfera zbog izgubljenih utakmica i Bjelice. Tamo će imati zdravije okruženje i bolji razvoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare