LIVE LIVE Transferi, ljetni prijelazni rok uživo | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 262

Legenda Reala stiže Vrsaljku, Stipe Perica vratio se u Belgiju

Legenda Reala stiže Vrsaljku, Stipe Perica vratio se u Belgiju

Europski su klubovi posebno aktivni na posljednji dan prijelaznog roka. Nemaju još mnogo vremena žele li dovesti nekog, a sva događanja pratite na 24sata

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Ljetni prijelazni rok 1. srpnja - 31. kolovoza , transferi i glasine
Sortiranje događaja
MARCELO U OLYMPIACOSU

Momčad grčkog prvaka Olympiacosa u novoj će sezoni na bokovima predvoditi iskusni hrvatski i brazilski nogometaši. Nakon Šime Vrsaljka, stigao im je i dugogodišnji kapetan Real Madrida, Marcelo (34)! Potvrdio je to stručnjak za transfere Fabrizio Romano.

Marcelo je potpisao na godinu dana uz opciju produljenja za još jednu. Uskoro se očekuje i službena objava.

PERICA U STANDARDU

Hrvatski napadač Stipe Perica (27) vraća se u Belgiju nakon dvije godine stanke. Standard Liege otkupio je njegov ugovor od Maccabi Tel Aviva za 900.000 eura, a Izraelcima će pripasti i 35 posto odštete za idući transfer. Perica je ranije igrao u toj zemlji za Mouscron.

LIVERPOOL DOVEO MELA

Liverpool je dogovorio jednogodišnju posudbu brazilskog veznjaka Arthura Mela iz Juventusa, objavio je engleski prvoligaš u četvrtak, sat vremena prije isteka ljetnog prijelaznog roka.

Juventus je pak objavio da Liverpool ima opciju kupiti Arthura za 37,5 milijuna eura (37,29 milijuna dolara). 26-godišnjak je igrao 63 puta za torinski klub otkako je prešao iz Barcelone 2020. godine.

"Puno smo razgovarali i naše su se ideje i vizije dobro uklopile pa sam siguran da je to bio pravi izbor", rekao je 26-godišnji Arthur koji je odigrao 63 utakmice za klub iz Torina otkako je 2020. tamo došao iz Barcelone.

Arthura, koji može igrati različite uloge u središnjem veznom redu, Barcelona je prodala Juventusu za 72 milijuna eura.

Sada stiže u Liverpool koji se muči s krizom ozljeda s veznjacima Thiagom Alcantarom, Jordanom Hendersonom, Nabyjem Keitom i Alexom Oxlade-Chamberlainom koji su svi izvan stroja.

Liverpool, koji je na šestom mjestu s osam bodova iz pet utakmica, gostuje u subotu kod Evertona

BENKOVIĆ U 2. BUNDESLIGI

Filip Benković (25) novu će sezonu odraditi u 2. Bundesligi. Talijanski Udinese poslao ga je u Eintracht Braunschweig koji trenutno drži zadnje mjesto u ligi s pet poraza i remijem i šest kola.

Za bivšeg igrača Dinama bit će to već peta posudba otkako je napustio Maksimir i otišao u Leicester za 15 milijuna eura. Englezi su ga slali u Celtic, Bristol, Cardiff i Leuven dok ga nije doveo Udinese bez odštete za koji je odigrao tek šest minuta.

ĆALETA-CAR U SOUTHAMPTONU

I prethodnih godina htjeli su ga engleski klubovi, ali bi u pravilu transfer propao u posljednji trenutak. Pa tako nikad nije obukao dres Liverpoola, Aston Ville i Wolverhamptona. No, ovaj put nije bilo prepreka, ali sve je riješeno pet do 12. Duje Ćaleta-Car novi je igrač Southamptona!

Igor Tudor ne računa na njega, Marseille ga se želio riješiti, a ako ne želi ostati bez karte za SP u Kataru, morao je pod hitno pronaći novi klub. I uspio je posljednjeg dana roka.

Poslijepodne je privatnim avionom odletio u Southampton, sletio predvečer, obaviti svu potrebnu proceduru pa onda i potpisao za Southampton. Na Transfermarktu vrijedi 16 milijuna eura. Za Marseille je skupio 130 nastupa uz pet golova i tri asistencije.

Komentari 262