To je to što me zanima!

Morant dobio kaznu za mahanje pištoljem koju je već 'odslužio'

Morantovo je ponašanje bilo bezobzirno, neodgovorno i potencijalno vrlo opasno jer ima velik utjecaj na mlade ljude koji ga prate i u njemu vide uzora, istaknuo je predsjednik NBA lige
Vidi originalni članak

Jedan od najboljih igrača NBA lige Ja Morant (23) dosad je oduševljavao na terenu što senzacionalnim zakucavanjima, što odličnim igrama, a sad je dobio kaznu u zbog gluposti i 'flexanja' s pištoljem na društvenim mrežama. Suspenzija od osam utakmica u kojima neće primati plaću rješenje je vrha NBA lige.

No, ta je odluka objavljena tek danas, a Morant je u međuvremenu odradio većinu utakmica kazne pa bi se već u ponedjeljak, 20. ožujka, mogao vratiti na teren protiv Dallasa u dresu Memphis Grizzliesa.

- Morantovo je ponašanje bilo bezobzirno, neodgovorno i potencijalno vrlo opasno jer ima velik utjecaj na mlade ljude koji ga prate i u njemu vide uzora. Iskreno mu je žao zbog postupaka te je istaknuo da je puno naučio iz incidenta. Razumije odgovornost i obaveze prema NBA zajednici - rekao je predsjednik NBA lige Adam Silver. 

Podsjetimo, na Instagramu je objavio snimku na kojoj maše pištoljem u noćnom klubu i za to je kažnjen.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare