To je to što me zanima!

Dobio ga je njegovim oružjem: Mirko poslao Brazilca na hitnu

Mirko je zaradio par šavova nakon velike pobjede protiv Gabrijela Gonzage. Njegov protivnik nije bio na "presici". Morao je u bolnicu na CT glave zbog potresa mozga
Vidi originalni članak

Nemam pojma gdje je. Nisam ga vidio, rekao je Mirko Filipović na konferenciji za medije nakon borbe, kad su ga pitali zašto Gonzaga ne sjedi kraj njega.

- Gonzaga je u bolnici - uskočio je voditelj "presice".

Mirko je bio zvijezda večeri u Krakowu. Završio je s par šavova zbog puknuća arkade, ali to je bilo ništa u usporedbi s onim kako je izgledao Gabriel Gonzaga nakon borbe. Morao je Brazilac u bolnicu na CT glave zbog potresa mozga. Iz UFC-a su objasnili kako je to stvar predostrožnosti.

Vine

Laktovi su obilježili revanš Mirka i Gonzage. I prije osam godina Brazilac je "načeo" Mirka laktovima pa ga završio njegovim oružjem, high-kickom. Mirko je nakon toga rekao kako nije bio spreman na laktove. U drugoj rundi Gonzaga mu je laktom razbio arkadu. A u trećoj rundi Mirko je naplatio dug i razbio Brazilca njegovim oružjem.

Brazilac je bio uz ogradu kaveza s Mirkom, a naš je borac lijevim laktom pogodio Gonzagu direktno u glavu. Bio je to Brazilčev početak kraja. 

- Rasjekao me u drugoj rundi. Nisam ni vidio kako me pogodilo ni koliko je duboka posjekotina. Ali iz kuta su mi rekli da krenem na njega jer bi sudac mogao prekinuti borbu zbog krvarenja. Pa sam krenuo. Uostalom, to je bila i taktika. Izmoriti ga pa krenuti u trećoj ili četvrtoj rundi - rekao je Mirko nakon borbe.

Youtube

Ovo je bila prva od tri borbe koju Mirko ima prema ugovoru s UFC-om. Našeg borca pitali su razmišlja li o sljedećem protivniku i koga bi želio u kavezu.

- U ovom trenutku stvarno ne razmišljam o tome. Razmišljam kako otići u hotel, otuširati se i krenuti kući. Eto, toliko daleko sad razmišljam - rekao je Mirko.

Idi na 24sata

Komentari 248

  • BranislavRadulovic 13.04.2015.

    u ovim godinama,pruzati ovakve partije u ovom sportu, a ostati ne zapazen u sportskim vestima na nivou naseg regiona....sramota!!!mirko ima puno navijaca sirom balkana,i tokom karijere je dokazao da je veliki sportista i nadam se da ce se o narednim borbama,koje ga cekaju,vise pricati,a mozda i gledati na nekom kanalu.jos jednom,svaka cast na novom uspehu i nadam se novim uspesima u narednim borbama,ovom borcu koji je obelezio jedno vreme u sportu kojim se bavi.NAPRED MIRKO!!!!

  • matooo 13.04.2015.

    cestitke mirku ali vrijeme je za mirovinu i on i gonzaga spori bez eksplozivnosti....mirko visio prve dvoje runde i dobro izdrzao prvu svoju pravu priliku iskoristio i rijesio u svoju korist...znam da je to njegov smisao zivota ali godine su tu....

  • Rudica 13.04.2015.

    Problem je u tome ''Što vrč ide na vodu dok se ne razbije!!!''

Komentiraj...
Vidi sve komentare