Obavijesti

Sport

Komentari 248

Dobio ga je njegovim oružjem: Mirko poslao Brazilca na hitnu

Dobio ga je njegovim oružjem: Mirko poslao Brazilca na hitnu
4

Mirko je zaradio par šavova nakon velike pobjede protiv Gabrijela Gonzage. Njegov protivnik nije bio na "presici". Morao je u bolnicu na CT glave zbog potresa mozga

VIDEO

Nemam pojma gdje je. Nisam ga vidio, rekao je Mirko Filipović na konferenciji za medije nakon borbe, kad su ga pitali zašto Gonzaga ne sjedi kraj njega.

- Gonzaga je u bolnici - uskočio je voditelj "presice".

Mirko je bio zvijezda večeri u Krakowu. Završio je s par šavova zbog puknuća arkade, ali to je bilo ništa u usporedbi s onim kako je izgledao Gabriel Gonzaga nakon borbe. Morao je Brazilac u bolnicu na CT glave zbog potresa mozga. Iz UFC-a su objasnili kako je to stvar predostrožnosti.

Vine

Laktovi su obilježili revanš Mirka i Gonzage. I prije osam godina Brazilac je "načeo" Mirka laktovima pa ga završio njegovim oružjem, high-kickom. Mirko je nakon toga rekao kako nije bio spreman na laktove. U drugoj rundi Gonzaga mu je laktom razbio arkadu. A u trećoj rundi Mirko je naplatio dug i razbio Brazilca njegovim oružjem.

Brazilac je bio uz ogradu kaveza s Mirkom, a naš je borac lijevim laktom pogodio Gonzagu direktno u glavu. Bio je to Brazilčev početak kraja. 

- Rasjekao me u drugoj rundi. Nisam ni vidio kako me pogodilo ni koliko je duboka posjekotina. Ali iz kuta su mi rekli da krenem na njega jer bi sudac mogao prekinuti borbu zbog krvarenja. Pa sam krenuo. Uostalom, to je bila i taktika. Izmoriti ga pa krenuti u trećoj ili četvrtoj rundi - rekao je Mirko nakon borbe.

Youtube

Ovo je bila prva od tri borbe koju Mirko ima prema ugovoru s UFC-om. Našeg borca pitali su razmišlja li o sljedećem protivniku i koga bi želio u kavezu.

- U ovom trenutku stvarno ne razmišljam o tome. Razmišljam kako otići u hotel, otuširati se i krenuti kući. Eto, toliko daleko sad razmišljam - rekao je Mirko.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 248
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!
NAPUNIO RAČUNE

Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!

Hrvatski trener je u godinu i osam mjeseci dobio čak tri otkaza. Prvi u rujnu 2022. godine u Osijeku pa je zatim preuzeo Trabzonspor gdje je postao bivši u listopadu prošle godine. Sad ga je smijenio i Union