To je to što me zanima!

Morate vidjeti virtuoze Alvesa i Lea na zagrijavanju u Parizu

Jedan od navijača smještenih na dijelu na kojem su bila dva virtuoza mobitelom je snimao njihova dodavanja. Messi i Alves udaljeni su 30 m, a lopta ne pada na teren
Vidi originalni članak

Mjesto radnje je Park prinčeva, a vrijeme utorak navečer. Glavni akteri su Leo Messi i Dani Alves na zagrijavanju uoči utakmice s PSG-om u Ligi prvaka.

Netko od navijača smještenih na dijelu na kojem su bila dva virtuoza mobitelom je snimao njihova dodavanja. 

Messi i Alves međusobno su udaljeni 30-ak metara, a lopta niti u jednom trenutku ne pada na travnjak. Nakon dodavanja slijedi 'štopanje' pa ubrzo duga lopta prema suigraču. 

Fantastična tehnika, koju teško može ponoviti i puno profesionalaca, a svatko tko je igrao nogomet, barem rekreativno, zna koliko je ovo teško izvesti.

Idi na 24sata

Komentari 128

  • dani alves 07.04.2013.

    drugi planet

  • Hulk01 06.04.2013.

    zašto to ne vidimo na zagrijavanju "majstora" HNL-a !? Pa isto treniraju od malena !? Da su oni barem upola takvi majstori sigurno nam nebi tribine zjapile prazne ! I dok u HNL-u najveća zvijezda jedan prosječan (u evropskim okvirima) Sammir, ništa neće biti bolje !

  • zeljkov1 06.04.2013.

    Svakog igrača nogometa koji igra na takvoj visokoj razini bi trebalo kazniti kada nebi znao dodati i štopati loptu na 30 metara udaljenosti od suigrača.

Komentiraj...
Vidi sve komentare