To je to što me zanima!

Moratti: Moramo obnoviti našu momčad bez pritiska rezultata

Predsjednik "nerazzurra" Massimo Moratti nakon ispadanja momčadi iz Lige prvaka obratio se navijačima s molbom za strpljenje prilikom kompletne obnove momčadi
Vidi originalni članak

U utorak je Inter unatoč pobjedi nad Marseilleom 2-1 zbog pogotka u gostima francuske momčadi ispao iz Lige prvaka u osmini finala, a s obzirom na položaj na ljestvici Serie A, te također ispadanje iz Talijanskog kupa, postalo je jasno da neće biti ništa od trofeja ove sezone.

Jasno je i da je momčadi, koja je ne tako davno pod vodstvom Josea Mourinha osvojila naslov prvaka Europe, potreban detaljan remont. Surovu stvarnost prihvatio je i uvijek ambiciozni predsjednik Massimo Moratti koji se tim povodom putem klupske internet-stranice obratio navijačima i simpatizerima Intera.

- Mislim da bi u ovom trenutku bilo mudro razmišljati o dugoročnoj budućnosti momčadi bez inzistiranja na trenutnim rezultatima. Moramo izgraditi novu mlađu momčad, iako smo postali ovisni o visokim ambicijama i trenutnim rezultatima – poručio je Moratti koji planira na ljeto dovesti dosta novih mladih igrača.

- Investirat ćemo u svježe mlađe igrače, ali njima će potom trebati iskustva. Iz tog razloga zadržati ćemo i neke iskusne prvotimce, a sve ovisi o projektu koji ćemo pripremiti u suradnji s trenerom – zaključio je predsjednik Intera.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • pikaču 14.03.2012.

    za njih navijan od malih nogu i uvik cu i navijat ali ovo je sad srvarno prelose.. pretjerali su sa losin rezultatima :(

  • vikisija 14.03.2012.

    Svaka cast javieru, maiconu, forlanu i ostalim starim majstorima ali treba obnovit pola momcadi...danas se igra brz nogomet i jednostavno oni nemaju brzine i snage za to. Cak i u italiji gdje se igro sporiji nogomet sve je vise napadacki (udinese, napoli, milan) zbog cega su ih takve momcadi i prestigle. Sneijder takodjer ove sezone neprepoznatljiv.

  • zgembinjo 14.03.2012.

    moj Moratti to se trebalo prije 2 sezone sad moraš kupit posve novu ekipu, oooooooooo oduze mi Inter ove sezone sve one godine života koje mi je dao osvajanjem treblea

Komentiraj...
Vidi sve komentare