To je to što me zanima!

Moro trenira i čeka znak za put u Moskvu, Argentinac štrajka da isforsira transfer u Maksimir!

U moskovskom Dinamu naveliko se priča kako Moro dolazi u klub čim prođe liječnički pregled, koji neće biti u Moskvi jer zbog anti-korona mjera i nije tako lako samo uletjeti u Rusiju
Vidi originalni članak

Dinamo ima lijepo popunjen vezni red i pomalo tanku stopersku liniju pa je maksimirski dnevni mercato-plan jednostavan i unosan: Nikola Moro (22) za 10 milijuna eura u moskovski Dinamo, a Argentinac Alan Franco (23) za 3,5 milijuna eura iz Independientea u zagrebački Dinamo.

Prvo je pred realizacijom, drugo je zapelo. Jer Argentinci za Franca traže 5 milijuna i ni cent manje.

POGLEDAJTE VIDEO: Moro pjesmom kroz Dinamovu svlačionicu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dok pišemo ove retke Moro uredno trenira s ostalim 'modrima'. Majer, Ivanušec, Ademi, Jakić... Vezni red 'bombon'. Jakić je već nominiran kao nasljednik ako Moro ode u Rusiju iz koje Mostarac Toni Šunjić javlja kako Nikolu očekuju u Moskvi.

U moskovskom Dinamu naveliko se priča kako Moro dolazi u klub čim prođe liječnički koji neće biti u Moskvi jer zbog anti-korona mjera i nije tako lako samo uletjeti u Rusiju.

I ruski mediji pišu kako je već dogovorena i menadžerska provizija te da se odšteta koju će Moskovljani uplatiti Zagrepčanima vrti oko 10 milijuna eura.

Dakle, formalnosti prije još jednog sjajnog, lukrativnog transfera sjajne maksimirske družine. Koja je toliko primamljiva da se na drugom kraju svijeta, u Buenos Airesu, i štrajka kako bi se nekako dokopalo Dinama Zagreb!

Naime mladi stoper Alan Franco ni u snu ne miri s činjenicom da njegov Independiente ne prihvaća Dinamovih cca. 3,5 milijuna eura odštete nego inzistira na 6 milijuna.

Pa je ta priča o prelasku iz 'Crvenih' u 'Modre', kad je već izgledala završenom bez da se išta dogodilo, dobila novi zaplet: Franco je odbio trenirati jer je sad dvostruko ljući na svoj klub koji ga prije koji mjesec nije pustio niti da ode u Ameriku, u LA Galaxy.

Sportski direktor Independientea je argentinska nogometna ikona Jorge Burruchaga koji 'razumije Franca, ali i Franco mora razumjeti klub čiji su interesi iznad bilo čijih pojedinačnih'.

Ali Franco opasno 'zavrće ruku' Burruchagi i na sve načine želi iz Argentine u kojoj se zbog pandemije ne može normalno igrati ni trenirati. A u Dinamu se pripremaju za Ligu prvaka...

Idi na 24sata

Komentari 8

  • NIKE 06.08.2020.

    Jbala te Rusija, koji je uspio odande. Ako mu je do financija onda je u redu, ali za nekakav napredak u karijeri baš i nisu poželjna destinacija, no opet Vlašić je ondje ponajbolji igrač lige, zašto se ne uzdati po njemu.

  • domagoj264 06.08.2020.

    Nemoj Moro tamo!! i Modric je odbio prvu ponudu od Ukrajinaca pa vidimo gdje je zavrsio.

  • kaka 22 06.08.2020.

    Šteta da moro odi u Rusiji mislim da bi trebao u jaču ligu poput Njemačke tamo neki klub sredine ljestvice, ali opet 10 milijuna je dosta dobar novac

Komentiraj...
Vidi sve komentare