Obavijesti

Sport

Komentari 8

Moro trenira i čeka znak za put u Moskvu, Argentinac štrajka da isforsira transfer u Maksimir!

Moro trenira i čeka znak za put u Moskvu, Argentinac štrajka da isforsira transfer u Maksimir!

U moskovskom Dinamu naveliko se priča kako Moro dolazi u klub čim prođe liječnički pregled, koji neće biti u Moskvi jer zbog anti-korona mjera i nije tako lako samo uletjeti u Rusiju

VIDEO

Dinamo ima lijepo popunjen vezni red i pomalo tanku stopersku liniju pa je maksimirski dnevni mercato-plan jednostavan i unosan: Nikola Moro (22) za 10 milijuna eura u moskovski Dinamo, a Argentinac Alan Franco (23) za 3,5 milijuna eura iz Independientea u zagrebački Dinamo.

Prvo je pred realizacijom, drugo je zapelo. Jer Argentinci za Franca traže 5 milijuna i ni cent manje.

POGLEDAJTE VIDEO: Moro pjesmom kroz Dinamovu svlačionicu

Pokretanje videa...

00:35

Dok pišemo ove retke Moro uredno trenira s ostalim 'modrima'. Majer, Ivanušec, Ademi, Jakić... Vezni red 'bombon'. Jakić je već nominiran kao nasljednik ako Moro ode u Rusiju iz koje Mostarac Toni Šunjić javlja kako Nikolu očekuju u Moskvi.

U moskovskom Dinamu naveliko se priča kako Moro dolazi u klub čim prođe liječnički koji neće biti u Moskvi jer zbog anti-korona mjera i nije tako lako samo uletjeti u Rusiju.

I ruski mediji pišu kako je već dogovorena i menadžerska provizija te da se odšteta koju će Moskovljani uplatiti Zagrepčanima vrti oko 10 milijuna eura.

Dakle, formalnosti prije još jednog sjajnog, lukrativnog transfera sjajne maksimirske družine. Koja je toliko primamljiva da se na drugom kraju svijeta, u Buenos Airesu, i štrajka kako bi se nekako dokopalo Dinama Zagreb!

Naime mladi stoper Alan Franco ni u snu ne miri s činjenicom da njegov Independiente ne prihvaća Dinamovih cca. 3,5 milijuna eura odštete nego inzistira na 6 milijuna.

Pa je ta priča o prelasku iz 'Crvenih' u 'Modre', kad je već izgledala završenom bez da se išta dogodilo, dobila novi zaplet: Franco je odbio trenirati jer je sad dvostruko ljući na svoj klub koji ga prije koji mjesec nije pustio niti da ode u Ameriku, u LA Galaxy.

Sportski direktor Independientea je argentinska nogometna ikona Jorge Burruchaga koji 'razumije Franca, ali i Franco mora razumjeti klub čiji su interesi iznad bilo čijih pojedinačnih'.

Ali Franco opasno 'zavrće ruku' Burruchagi i na sve načine želi iz Argentine u kojoj se zbog pandemije ne može normalno igrati ni trenirati. A u Dinamu se pripremaju za Ligu prvaka...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome