To je to što me zanima!

Mosor kod kuće rijetko gubi: Solin želi zadržati prvo mjesto

UTVRDA U posljednjih 11 domaćih utakmica nogometaši Mosora izgubili su dvije, obje od Dugopolja. Na noge im dolazi prvoplasirana momčad Druge HNL Solin
Vidi originalni članak

Nema velike razlike u kvaliteti između nas i Mosora. Odlučit će raspoloženje igrača na dan utakmice, najavio je derbi druge lige trener Solina Ivan Pudar.

Klub iz Solina četiri je boda ispred Dugopolja na ljestvici, a njegov današnji protivnik Mosor izgubio je samo dvaput u posljednjih 11 utakmica, i to oba puta baš od Dugopolja.

- Svi klubovi u drugoj HNL su rame uz rame. Primjerice, mi smo gubili od Radnika u Sesvetama 2-0 i vratili se na 2-2, a Mosor, koji mnogo slabije stoji od nas na tablici, pobijedio ga je 1-0 - objasnio je Pudar i dodao:

- Moguća su sva tri znaka, ali mi smo rasterećeni. Ostat ćemo vodeći čak i ako izgubimo od Mosora.

Još su tri kola do kraja jesenskog dijela i Solinjani ga žele završiti na vrhu.

- Potom ću sjesti s upravom i igračima te vidjeti što dalje - kaže Pudar. Točnije, odlučit će žele li u uopće ići u Prvu HNL-a.

Zahuktali Rudeš nakon tri uzastopne pobjede putuje na noge Šibeniku.

- Naša momčad je puna mladih igrača, pa osciliramo, ali ako budemo agresivni kao što smo na svojem stadionu, možemo se vratiti doma neporaženi - rekao je Rudešov trener Srećko Lušić.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Lizzmaister 10.11.2012.

    ajmo solin u 1 ligu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare