To je to što me zanima!

Mostar slavi: Zrinjski pobijedio Široki i osvojio naslov prvaka!

Iako do službenog kraja prvenstva ima još dva kola, rezultati u 8. kolu Lige za prvaka su se raspleli tako da je Zrinjski i teoretski osigurao naslov. Željezničar je izgubio kod Radnika
Vidi originalni članak

Nogometaši mostarskog Zrinjskog novi su prvaci Premijer lige Bosne i Hercegovine! I to treću sezonu zaredom.

Iako do službenog kraja prvenstva ima još dva kola, rezultati u 8. kolu Lige za prvaka su se raspleli tako da je Zrinjski i teoretski osigurao naslov.

Naime, oni su u derbiju sa Širokim Brijegom došli do pobjede dok im je konkurent u borbi za titulu, Željezničar, kiksao na gostovanju kod Radnika iz Bijeljine upisavši poraz 0-1.

Jedini pogodak na toj utakmici postigao je Beširević u 84. minuti, dok je Zrinjskom put do titule počeo krčiti Barišić već u prvoj minuti dvoboja sa Širokim, a na 2-0 povisio je Bilbija u 54.

Gosti su smanjili preko Bagarića u 84., činilo se da bi se stvari mogle zakomplicirati, ali je sve dvojbe oko pobjednika otklonio Filipović u 92.

Široki je ovim porazom ostao četvrti, bod iza Sarajeva koji je do svoje pobjede došao na dramatičan način, golom u 94. minuti. Inače, ova dva kluba vode borbu za Europu budući da treće mjesto donosi plasman u kvalifikacije za Europsku ligu.

Poredak Lige za prvaka: Zrinjski 66, Željezničar 60, Sarajevo 53, Široki 52.

U Ligi za ostanak Čelik je izgubio kod kuće od Slobode iz Tuzle te tako i matematički ispao iz lige. Pogotke za goste zabili su Salihović i Bekić, a Čelik je od 40. minute bio s igračem manje nakon što je Kouadio isključen zbog udaranja suparničkog igrača.

GOŠK je slavio u Doboju kod Kaknja sa 2:1. Povela je Mladost preko Arežine u 12., ali preokret su donijeli Mulahusjenović i Hasanhodžić.

U nebitnoj utakmici u smislu poretka, Vitez je bio bolji od Borca 2:0.

Idi na 24sata

Komentari 112

  • Didier11Drogba 06.05.2018.

    Ejj Zrinjski ko nam brano da bude sve ko lani na prvo mjesto stani i ostaniiii

  • MINISTAR_3 06.05.2018.

    Bravo momci!!!!

  • tomicalomica 06.05.2018.

    Bravo bolan Zrinjski

Komentiraj...
Vidi sve komentare