Obavijesti

Sport

Komentari 112

Mostar slavi: Zrinjski pobijedio Široki i osvojio naslov prvaka!

Mostar slavi: Zrinjski pobijedio Široki i osvojio naslov prvaka!
1

Iako do službenog kraja prvenstva ima još dva kola, rezultati u 8. kolu Lige za prvaka su se raspleli tako da je Zrinjski i teoretski osigurao naslov. Željezničar je izgubio kod Radnika

VIDEO

Nogometaši mostarskog Zrinjskog novi su prvaci Premijer lige Bosne i Hercegovine! I to treću sezonu zaredom.

Iako do službenog kraja prvenstva ima još dva kola, rezultati u 8. kolu Lige za prvaka su se raspleli tako da je Zrinjski i teoretski osigurao naslov.

Naime, oni su u derbiju sa Širokim Brijegom došli do pobjede dok im je konkurent u borbi za titulu, Željezničar, kiksao na gostovanju kod Radnika iz Bijeljine upisavši poraz 0-1.

Jedini pogodak na toj utakmici postigao je Beširević u 84. minuti, dok je Zrinjskom put do titule počeo krčiti Barišić već u prvoj minuti dvoboja sa Širokim, a na 2-0 povisio je Bilbija u 54.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Gosti su smanjili preko Bagarića u 84., činilo se da bi se stvari mogle zakomplicirati, ali je sve dvojbe oko pobjednika otklonio Filipović u 92.

Široki je ovim porazom ostao četvrti, bod iza Sarajeva koji je do svoje pobjede došao na dramatičan način, golom u 94. minuti. Inače, ova dva kluba vode borbu za Europu budući da treće mjesto donosi plasman u kvalifikacije za Europsku ligu.

Poredak Lige za prvaka: Zrinjski 66, Željezničar 60, Sarajevo 53, Široki 52.

U Ligi za ostanak Čelik je izgubio kod kuće od Slobode iz Tuzle te tako i matematički ispao iz lige. Pogotke za goste zabili su Salihović i Bekić, a Čelik je od 40. minute bio s igračem manje nakon što je Kouadio isključen zbog udaranja suparničkog igrača.

GOŠK je slavio u Doboju kod Kaknja sa 2:1. Povela je Mladost preko Arežine u 12., ali preokret su donijeli Mulahusjenović i Hasanhodžić.

U nebitnoj utakmici u smislu poretka, Vitez je bio bolji od Borca 2:0.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 112
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića